Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Voltál már ilyen helyzetben?
26 éves férfi vagyok, közel két éve vagyok együtt a párommal. Ha valaki megkérdezné, csak azt tudnám mondani, hogy minden tökéletes. Ugyanúgy gondolkodunk a világról, megértjük egymást, jó a szex, egyezik az ízlésünk a legtöbb dologban, egymás legjobb barátai és lelki társai vagyunk. Szinte minden tökéletes.
Tudni kell rólam, hogy én szeretnék gyereket, és bár még nem vagyok annyira idős, lassan abban a korban vagyok, az anyajelölttel kell együtt lennem. És amikor ebbe belegondoltam, akkor mindig elfog egy megmagyarázhatatlan rossz érzés. Nem tudom megmondani, hogy mi az oka, de megrémít a gondolat, hogy a összeházasodjak és közös gyerekem legyen a barátnőmmel. Azt érzem, hogy ezeket a dolgokat nem vele akarom, de azt már nem tudom megmondani, hogy miért. Szörnyű ez a kettősség így. Ezt most nem hirtelen felindulásból írom ki, egy ideje már érzem ezt. Volt már hasonló helyzetben valaki? Mit tegyek ilyenkor?
"Azt érzem, hogy ezeket a dolgokat nem vele akarom, de azt már nem tudom megmondani, hogy miért."
Nem vagy belé szerelmes, ennyi.
"Nem vagy belé szerelmes, ennyi."
találj már ki valami újat, mert rohadt unalmas, hogy minden létező párkapcsolati problémát ezzel a közhellyel söpörsz le
kérdező, ez életed egyik legnagyobb (ha nem legnagyobb) döntése, hatalmas kockázatokkal, nagyfokú elköteleződéssel. természetes, hogy nem hozod meg egykönnyen.
a helyedben azt a kérdést tenném fel magamnak, hogy másféle nővel el tudnám képzelni a családalapítást? van egyáltalán olyan nő, akivel el tudnám képzelni? ha igen, mi van benne, ami a barátnőddel nincs meg?
látatlanban egyébként kétféle tippem van és egyik sem bonyolult: az egyik, hogy egyszerűen még túl távol érzed magadtól az egész családalapítás témát (szóval bárki más mellett is így éreznél), a másik tippem, hogy hiába vagytok egy hullámhosszon a pároddal, nem igazán érzed őt kompetens szülőnek (meg magadat se... de azon sokat lendít, ha a párodat annak találod)
Fiatalok vagytok még, ráér ez a gyerek téma. Csak ne erőltesd se rá, se magadra.
Ugy érzed ő az utolsó kapcsolatod, hogy nem akarsz már soha mást? Mert akkor a gyerekkel van a gond.
8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!