Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szabad ezt csinálni? El lehet/kell az ilyet tűrni-e egy lányna
Szerintetek nem bunkóság,ha egy fiú hajnali 4kor felébreszt,csak mert ő kanos?És miután közlöd vele,hogy te most nem akarod,akkor sem hagy még békén egy órán át?!Szerintem csak azért,mert egy fiúnak éppen kedve szottyant hozzá,nem muszály a párjának kielégítenie,ti mit gondoltok?(nálunk ez olyan környeztben történt,hogy közben még beteg is,meg nagyon fáradt is voltam...nekem nagyon rosszul esett,hogy még azok után,hogy ilyen volt,fel sem fogta,nekem milyen érzés volt,hogy nem érdekelte,hogy én azt mondtam h NEM! Es meg ő sértődött be...elbaszta az egész masnapot,pedig alig látjuk egymást a suli miatt:( )
Még amire kérnék választ:
1.Ti szoktatok-e ilyet csinálni?
2.Milyen gyakran?
3.Miért?
4.És mit szól hozzá a párotok?
Nem.
1. Nem
2. -
3. -
4. -
Az muszáj és nem muszály.
Nem 4x!
A véleményem annyi, hogy ha finoman közeledsz a másikhoz, akkor megoldható, de ha a másiknak nincs kedve, akkor álló cerkával kell elaludni. A szex nem erőszak, hanem közös öröm!
Intelligencia kérdése, mint sok esetben a dolgok.
Nekem személy szerint fontos, hogy a barátomat kielégítsem és ő is kielégítsen engem. Lehet olyan amikor valaki nagyon rákíván a szexre, bármilyen időpontban. És szerintem ebben nincs semmi hűde. Ha valakit az ilyesmi felháborít vagy zavar, akkor éljen egyedül. Szerintem.
Ha pedig tényleg annyira beteg az ember, hogy élni alig bír, akkor a másikba szorulhatna annyi intelligencia, hogy ilyenkor nem macerálja. De kis megfázás, influenza nem lehet akadály, legfeljebb a kedves is jól elkapja. :)
gondolom jó volt az este a srácnak, és beindult reggel, gondolta örül ha látod mennyire kellesz neki
ezen az elutasításon sértődött meg
4xer nem
Mindenre nem, viszont velem 2-szer is elöfordult már h. az akkori párom(már csak ex), sokat ittunk , buli volt, haza mentünk, lefeküdtünk aludni és az éjszaka közepén azt vetetm észre h. a bugyimban turkál és próbál megd**ni, persze én aludtam,de erre felébredtem, nem is kívántam,mert "másnapos" is voltam.Mondtam neki h. fáj, bocsánatot kért,de pár perc múlva folytatta, csak akkor hagyta abba amikro már sírtam.Akkor nagyon megharagudtam neki, de szerettem, na meg mi nagyon keveset szeretkeztünk és rosszul esett h. pont így esik nekem, ahelyett h. normális állapotban amikor én is kívánom, szeretkeztünk volna.Na ilyet többé nem hagyok senkinek és a mostani páromnak is elmondtam h. ha ilyet merészel akkor felejtsen el.De szerencsére ő ha véletlenül fájdalmat is okoz,akkor is abbahagyja, megkérdezi h. folytassuk-e és ha nemet mondok akkor sem sértődik meg, hanem inkább haragszik magára(pedig sokszor nem ő a hibás, ha nekem fáj...)
Szóval megértelek és szerintem adj neki még1 esélyt,de legközelebb már ne engedj neki,mert ha ennyire éretlen akkor inkább keress mást.
Velem pont pár napja esett meg, hogy egyedül voltam napokig a kutyával, aki bekattant a másik gazdi hiánya miatt, rombolt, hajnalban felébresztett - síkideg voltam napokig és nagyon kialvatlan, plusz valamit be is nyaltam, mert hőemelkedésem volt.
Barátom reggel mesélte, hogy éjjel próbálkozott, de állítólag eltoltam magamtól (nem ébredtem fel, nem is emlékeztem rá). Ő meg látta/tudta, hogy kimerült vagyok, úgyhogy maradt reggelig álló cerkával.
Erőltetni nem szabad. Ha beteg valaki, az ritkán kívánja a szexet. Pl lázas állapotban még a férfiak libidója is leesik.
Várjon reggelig, aztán ébresszen fel, de ne négykor... Ha nyolckor kelnétek, akkor ébresszen fel fél nyolckor puszikkal és mehet a hancúr.
1. NEM.
a szeretkezés az amikor két ember akarja.
Ha a párod szeret téged akkor soha nem kér olyat, hogy csináld álmosan, betegen, ...stb.
Megérti , hogy nem alkalmas és visszavonul. Max. szelíd szeretetteljes erőszakkal megváltoztatja a véleményedet. Ezalatt azt értem, hogy engem is ébresztettek már álmomból de ha jól csinálja a párod, képes megváltozni a véleményed.
Ha gondolod adj még egy esélyt a srácnak, de a következő alkalommal szerintem szakítanod kellene vele. A végén még kisül, hogy neki csak az a lényeg, hogy lyuk legyen ha merevedése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!