Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenhova magával viszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhova magával viszi a telefonját, ha valamit néz rajta direkt úgy fogja hogy ne lássam akkor is ha csak az étterem menüjét olvassa ahova megyünk, ha ír neki valaki azonnal elhúzza az értesítést?

Figyelt kérdés
Ha nem kikacsingatásról van szó miért viselkedik így?
2023. dec. 27. 07:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen viselkedésnél belenéztem a telojaba, elájultam attól, amit ott találtam. Ott is hagytam, szorakozzan mással .
2023. dec. 27. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

Nem bízik benned, cikinek gondol dolgokat a múltjából, bántalmazza valaki, szemétségeket ír neki cseten (pl rokon vagy olyan ismerős akit valami miatt nem tilthat le). Tele van a telefonja munkával pl megbeszélések hangfelvételei, vagy fotók. Ezen kívül lehetnek rajta saját cikinek gondolt fotói is. Vagy olyan dolgok amiknek utánanézett és nem bízik benned annyira hogy elmondja, pl egészségügyi dolgoknak utánanézett, vagy rákeresett valamire veled kapcsolatban (pl: kontrolláló kapcsolat, bármi amiben bizonytalan veled kapcsolatban).

Ha ezek nincsenek akkor jó eséllyel megcsal.

2023. dec. 27. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Valamit rejteget, tuti van van masik no rajtad kivul
2023. dec. 27. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Miért jó az hogy gyanúsítod és bizalmatlan vagy?

SZégyen az hogy valakinek nem lehet magán szférája, mert rátelepedik a másik.

2023. dec. 27. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
13%
AZ ilyen nőket meg is kell csalni, ha ennyit ér egy kapcsolat.
2023. dec. 27. 18:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én rákérdeznék első körben, ha eddig nem csinálta. Kénytelen vagy belenézni, hogy megbizonyosodj.

Férjem sose vitte a telefonját sehova, majd egyik napról a másikra igen és jelszót is változtatott a facebookján (ezt véletlen láttam meg).

2023. dec. 28. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!