Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenhova magával viszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhova magával viszi a telefonját, ha valamit néz rajta direkt úgy fogja hogy ne lássam akkor is ha csak az étterem menüjét olvassa ahova megyünk, ha ír neki valaki azonnal elhúzza az értesítést?

Figyelt kérdés
Ha nem kikacsingatásról van szó miért viselkedik így?
2023. dec. 27. 07:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Mert legnagyobb valószínűségben arról van szó.
2023. dec. 27. 07:45
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
De arról van szó.
2023. dec. 27. 07:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Titkosügynök, az fbi-nál dolgozik.
2023. dec. 27. 07:46
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen valoszinu van valaki az életébe rajtad kívül.
2023. dec. 27. 07:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Hogyan deríthetném ki miről van szó anélkül hogy belenézek a telefonjába?
2023. dec. 27. 07:57
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Kérd el tőle.

Rakj a háta mögé egy tükröt.

2023. dec. 27. 08:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazudik neked akkor szinte sehogy. Ill. magándetektiv, figyeltetni. Ha van valaki akkor azzal csak kell találkoznia rendszeresen. Tudod az időbeosztását? Mikor, hol tudna ilyet összehozni? Melóban is lehet valaki akár, nem tudjuk öl dolgozik van e rá esély. Szóval gondolkozz, hogy tudnak találkozni? Van e olyan idő amivel nemigen szokott elszámolni?
2023. dec. 27. 08:06
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy kaptam el exem hogy belenéztem a telójába. Nem kódolta. Persze nem nyúltam hozzá sosem de elegem lett az örökös hazudozásból hogy mindig én voltam a hülye mert csak kitalálom. Aztán ott volt a telón a bizonyíték. Aztán a következő pasimnak is....egy házas nővel kavart aztán a nő egyszer elfelejtette törölni és a férje kapta el ő mutatta nekem is meg a dolgokat.
2023. dec. 27. 08:50
 9/16 anonim ***** válasza:
24%

Vagy megcsal, vagy a korábbi kapcsolatában annyira nem volt intim szférája, hogy most tűzzel-vassal védi, akkor is ha nem kéne.

Kicsit több infó kéne, pl. szokott-e kimaradozni, van-e gyanús nő a környezetében, mindig így viselkedett vagy csak mostanában stb.

2023. dec. 27. 09:43
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Kérd el tőle, hogy megszeretnél nézni valamit. Ha idegesen reagál, akkor nem is kell tovább gondolkozni ezen.
2023. dec. 27. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!