Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én akadok fent ezeken,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én akadok fent ezeken, vagy valós probléma állhat a cselekedetek mögött?

Figyelt kérdés

A párommal múlthéten találkoztunk utoljára, de azóta szinte minden nap összecsapunk valamin.

Elsősorban már megemlítettem neki néhányszor, hogy anyáék szeretnék őt megismerni, így akár csak néhány órára, vagy akár egy napra eljöhetne hozzánk (ha már én megtudom oldani mindig, hogy eljárok hozzá).

Erre a válasza elég egyértelmű "nem" volt, illetve azzal egészítette ki a gondolatait, hogy majd hamarosan, amikor mindkettőnknek jó lesz.

Másrészt engem nem hajlandó haza vinni, de más idegen lányok feljárhatnak hozzájuk, merthogy régi ismerős...nem tartom korrektnek, hogy másokat több éves kihagyás után a semmiből elhívnak magukhoz (családi házba), én pedig már jelen vagyok az életében majdnem fél éve és még egyszer sem kérdezte meg, hogy nincs-e kedvem felugrani egy kávéra vagy ilyesmi, hogy megismerhessem a család tagjait.

Elvileg még nem vitt haza senkit, mert nem gondolta komolyan annyira senkivel, hogy bemutassa otthon, de nekem az jön le ebből, hogy velem sem gondolja komolyan, holott már fél éve együtt vagyunk, ami időn belül azért valamennyire meglehetett már ismerni a másikat.

Az utóbbi napokban pedig nem is igazán érezteti, hogy szeret...Karácsonyra nem vett nekem semmit, mert nem tudta, hogy minek örülnék. Én sem kérdeztem meg tőle, hogy minek örülne és mégis tudtam venni neki valamit...nem is az esik rosszul, hogy nem vett semmit, hanem maga a gesztus, hogy gondoljon rám Karácsony alkalmából...

Az utolsó pedig, hogy ma láttam, hogy az egyik régi osztálytársának a képeit a közösségi oldalon elkezdte "Imádom" emojival reagálni, holott előtte ezt nem tette, csak amikor beszélgettek ezelőtt...

Mit gondoltok, ezt én reagálom túl, vagy tényleg érdekes, hogy ennyi minden egybeesik?

Utólagosan: én 21 éves vagyok , párom pedig 24...100 km-re élünk egymástól, de mindig sikerül megoldanom, hogy felmenjek hozzá, hogyha nem is minden héten legalább 2 hetente.

Köszönöm az akár mellettem, illetve ellenem szóló véleményeket előre is!

#kétely #egybeesések
2023. dec. 25. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolja veled komolyan jól látod, sőt azt is kinézem belőle, hogy van neki officiális barátnője és te csak a szeretője vagy.
2023. dec. 25. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Yup, valószínű, hogy van párja és te mellékvágány vagy, de az 100%, hogy komolyan figyelembe se vesz.
2023. dec. 25. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Nagy a távolság , pláne ilyen fiatalon.

Valószínűleg egyikőtök sem tart még ott, hogy össze lehessen valahová költözni.

Nem idősek vagytok, hogy elég legyen heti 1x vagy 2x teszem fel, amikor már eleget megéltetek.

Ez nektek még nem való.

Előbb utóbb a távolság ezt meg fogja ölni, persze már lehet, hogy megtette.

Az ember olykor tudja jól, hogy vége lesz, csak ki mondja ki előbb.

2023. dec. 25. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy a párod? Illetve a te párod?
2023. dec. 25. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem. Azt írod te feljársz hozzá de máshol pedig azt, hogy nem hív magához. Most ezt, hogy kell érteni? Te elmész 100km-t és hol vagytok együtt? Isztok egy kávét és mész vissza?

Ha így van elég gáz. Már csak azért mert annyit utaztál megérdemelnéd, hogy haza vigyen. Ahol le tudtok pihenni, esetleg valamit enni, inni. Mégha nem is úgy mutatna be mint a párját, hanem esetleg barátnő úgy mint másokat. Abból még mindig ki lehet hozni később, hogy elmélyült a kapcsolat és már együtt vagytok. De nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy ő nem akarja. Ne haragudj de te nem vagy a barátnője. Csak te gondolod úgy. Ja hát és fél éves kapcsolatban karácsonyra nem veszek semmit? Ne már! Elvileg még a szerelem mindkettőtöket bolondá kéne, hogy tegyen. Szóval szépen szólva is sz@rik rád.

2023. dec. 25. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól gondolod, látod nem gondolja ezt az egészet komolyan csak játszik veled.

Legjobb lenne ha ennek az egésznek vége lenne, először nem lesz a legjobb de aztán helyre jössz és sokkal jobban járnál a későbbiekben.

Ismertem ilyen párt, ugyan úgy a lány járt csak szinte a fiúhoz, aztán egy idő után elege lett ebből a lánynak és vége is lett a kapcsolatnak, igaz ez több mint 2 évig tartott.

2023. dec. 25. 22:49
 7/8 A kérdező kommentje:

5. válaszoló!

Eddig mindig kivettünk lakásokat, abban a városban ahol ő él és úgy oldottuk meg, hogy tölthessünk együtt időt.

2023. dec. 25. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
89%

7

És ebből neked nem jött le, hogy ez a pasi nem szingli????

2023. dec. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!