Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen helyzetben hogyan kell viselkednie egy férfinak?
Figyelt kérdés
Van egy pár és a női tag látványosan rá van gerjedve egy másik férfire.
Ebben a videóban 4 perc 25 másodpercnél van egy jelenet, ami jól illusztrálja mire gondolok.
Ha valaki nem tudná megnézni, az a jelenet az Amerikai Pite 4-ből, amikor Oz-ra rá van gerjedve a házaspár női tagja.
Hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy a férfi méltósága megmaradjon?
2023. dec. 25. 10:22
1/7 anonim válasza:
Én megdugnám a csajt. Gondolom azért van rágerjedve a másik pasira, mert a férje impotens lett, vagy valami ilyesmi.
Abszolút nem érdekelne a másik pasi érzelmi világa.
3/7 anonim válasza:
Én honnan tudhatnám?
Ha a férfinak van méltósága, és azt eddig is megmutatta, majd most is megtalálja a módját, hogy megőrizze, és meg is mutassa.
4/7 anonim válasza:
Vannak ferfiak akik mellett a nő másra se mer nèzni..
5/7 anonim válasza:
4-es Az egyáltalán nem a férfi méltósága miatt van.
6/7 anonim válasza:
Mindenesetre az értékesebb nekik mint a másik.
7/7 anonim válasza:
6-os, mit akartál ezzel mondani? Bocs, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!