Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szólok hogy ne most beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szólok hogy ne most beszélgessünk már mert fáradt vagyok, erre lrüvölt hogy mi az már hogy velem nem lehet beszélni ha fáradt vagyok?

Figyelt kérdés

Valami szerinte komoly dologba akart belekezdeni megbeszèlni(általában idegedit a féltékenységével hamis vádjaival kapuzárásával), de épp nehèz napom is volz feszült is voltam nagyon(persze ilyenekben meg soha nem támasz, folytsam magamba), és nyűgös fáradt.

Ez mellett nálam meg alap, ha vkivel meg akarunk beszélni valamit hogy nem akkor terheljük rá amikor vagy nem ér rá vagy ideges vagy teljesen máson van, vagy beteg vagy baja van vagy akármijen kínja van éppen hanem megtaláljuk ehhez a megfelelő alkalmat.

És kérdezte mert uristen mi van akkor ha én fáradt vagyok ugyan miért nem lehet akkor megbeszèlni?

Erre mondtam hogy mert egy fáradt nyűgös (vagy éppen elfoglalt)ember nem is úgy reagál, mint mondjuk egy kipihent, át se tudja gondolni, teljesen más nyugodt körülmények közt normálisan megbeszélni valamint, mint zaklatott vagy nem aktuális állapotban.

Erre kiakad hogy nehogymár neki attol kelljen tartania hogy fáradtan nem beszélhet velem merr akkor mást mondanék mint kipihenten. Es ebből csinált egy engem teljesen degradálo veszekedést.

Szóval így se úgy se úsztam meg a veszekedést!

A legtöbb beszélgetésünk ilyen hogy mindig neki van igaza én mindig le vagyok b.szva.

Mindent máshogyan vesz máshogyan ért.

Szerintem fáradt nyűgös embert hagyjunk békén ne akkor akarjunk már egetrengető mély beszélgetéseket, szerinte meg ha haldoklom is, igenis legyek képes a nyűgjère meg Rá figyelni.

Teljesen alap dolgokon háborog és degradál engem le.

Vagy másik példa.

Vmi idegen csaj bejelölte vagy ilyesmi. Erre a képembe vágja hogy biztos én őt tesztelni akarnám vmi bnőmmel. Erre közöltem vele hogy tudhatná már rolam azt hogy én 1.nem is online élek, én ezekkel a jelolésekkel lájkokkal nem is foglalkozom, 2.nem vagyok egy dedos szinten hogy majd én az öribari bnőcikkel összeülve a pasikat tesztelgessem, majdnem 30 éves felnőtt nő vagyok, nem egy tini kisp.csa akinek az az élete hogy juj ki ír a pasijának a fac.búkon. 3.nem süllyednék le addig hogy én nyomozgassak pasik után meg szaladgáljak utánuk, meg rágjam a kórmöm egy f.sz miatt vagy Miatta-egy kapuzáràsos miatt, hogy na megcsal e. Ha vmi kibukna úgyis dobom és csá. Amig nem játsza el vki a bizalmat addig helye van mellettem. Annyira nem az vagyok akinek le akar degradálni.

De kb hónapokig kellett győzködni, hogy nem én írtam rá kam reggel meg nem barinők.

Szinte semmiben nem értünk egyet.

Szinte csak visszaigazolást várok hogy de nem igazam van?

Mert ő állandóan arról győzköd engem hogy nem. Én mindent rosszul látok, mindenben is hibás.

2023. dec. 24. 09:22
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem kell vele maradnom van sok masik is. A kövi majd lehet ver is. Ezekbol már nem lehet tudni mit dob a gèp.
2023. dec. 24. 17:26
 22/33 anonim ***** válasza:
81%
Talán nem ártana egy ideig szingliként élni az életed és inkább önfejlesztést tartani, hogy ne adj esélyt idiótáknak mint a híres párod...
2023. dec. 24. 17:31
 23/33 A kérdező kommentje:

Éltem már úgy is.

A szingliségtol valahogy nem változtak meg a pasik.

Pár év szingliség után ugyanaz a kínálat.

2023. dec. 24. 17:40
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező te neked jönnek be az olyan férfiak.
2023. dec. 24. 17:41
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem jönnek be. F.stenger van csak. Nem győzöm szórni kifele őket.

Na ebben viszont egyezik is a véleményunk a pàrommal. Mikor látja pl plázákban hogy milyen tagbaszakadt ratyi emberek vannak, meg amilyen életképtelen a legtobb férfi, meg amilyen sötét a javarészuk, hát tudja is hogy nem könnyű ma nőnek lenni. Még ö maga is röhögi a selejteket.

Ö legalább még tud rajta röhögni, mert mondjuk én már nem.

2023. dec. 24. 17:45
 26/33 anonim ***** válasza:
80%
Röhöghet a "selejteken", de ő a legnagyobb selejt a világon.
2023. dec. 24. 17:51
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Basszuskulcs kiakasztó, hogy másokon röhög anélkül, hogy ismerné őket és te meg inkább vele maradsz, mert ugyanúgy mások felett ítélkezel.

Összeilletek, mint írtam maradj vele. Csak ne szaporodjatok, jó?

2023. dec. 24. 17:53
 28/33 A kérdező kommentje:

Sokakról csak ránézésre is lejön sokminden.

Nála efdig csak nagyobbak vannak 26.

2023. dec. 24. 18:14
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Az általánosítás nem jó, attól hogy neked rossz ismerkedési tapasztalataid vannak, attól még nem csak "ratyi" emberek vannak.

Egyébként meg egy olyan ostoba éretlen ember, mint a párod szerintem ne igen minositsen másokat, inkább legyen azon hogy O maga fejlôdjön lelkileg.. hiszen annyit nem tud megérteni hogy fáradtan az ember nem úgy tud koncentràlni.

Védheted őt, de akkor ne panaszkodj.

2023. dec. 24. 19:21
 30/33 A kérdező kommentje:

Másoknak meg más baja van agyilag.

Nem őt védem ezzel.

2023. dec. 24. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!