Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az,hogy a csajomat a kollegaja hozza haza autoval?
Az a baj,nem vagy túl bőbeszédű.
Többször is előfordult már ilyen vagy csak most az egyszer tapasztaltad?Megváltozott a barátnőd mostanában?Szokott beszélni/áradozni arról a kollégáról,vagy nem is tudod,hogy ki ő?Más is felajánlotta már a barátnődnek a fuvart,vagy csak kifejezetten ő?
Szerintem abszolút a gyakoridág számít... Az elmúlt 24 évben kollégám, főnököm, edzőm, barátnőm pasija, apja, anyja, rokonom, osztálytársam stb hazavitt már innen-onnan, és jelentem, egyikkel sem szexelte. Nincs ebben semmi meglepő vagy kirívó. Irritálóak is azok az emberek, akik egy apró emberi gesztus mögött is összeesküvés elméletet sejtenek.
Ha viszont folyamatosan együtt autókáznak, akkor teljesen érthető az aggodalom. Tudni kéne, hogy miről van szó.
Szerintem meg pont az gyanús, ha egy helyen, egy szakban dolgoznak, egyfelé mennek haza, de csak néha hozná el. Akkor miért? Máskor miért nem?
Aki pedig meg akar csalni, az nem jelenti be, hogy kolléga hozza kocsival. Inkább kiszáll egy pár háztal feljebb, hogy ne is tudj róla.
Ebből még a világon semmi nem következik, főleg nem az, hogy dugnak..
Engem rendszeresen vitt munkába és haza kocsival a férfi kollégám, akivel ugyanarra laktunk és nem, nem dugtunk. Egyik héten ő jött kocsival és reggel-délután is együtt mentünk, másik héten pedig én mentem kocsival és szintén reggel-délután együtt mentünk.
De ha néha-néha fordul elő, mert pl nagyon szar idő volt/sokat késett a busz/nem volt kedve tömegezni és a kolléga hazavitte sem több, mint szimpla szívesség. Ha nem viselkedik másképp, mint eddig, akkor nem látom hol a gond.. Elég féltékenynek kell szerintem lenni ahhoz, hogy valaki ilyesmin problémázzon.
Legközelebb ha hazaér kezdeményezz szexet.
Ha szexeltek úgyis észreveszed rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!