Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krónikus szexhiány házasságon belül, mit lehet tenni?
És képes voltál úgy dugni vele, hogy tudtad, ő igazából nem is akarja??? Csodálatos... 😒
Egyet tanuljatok meg kedves férfiak : Ha egy nő nem akar szexelni, akkor az azért van, mert neki nem jó.
Én nőként is mindig szexelni akarok 2 gyerek után is, de csak azért, mert minden alkalommal van orgazmusom. Exemmel nem volt, le is csökkent a libidóm.
Szívesen
23: ezen most elgondolkodtattál! Bár a feleségem elmondása szerint jó velem a szex, mindig elmegy hüvelyi úton, ami előző párkapcsolataiban sosem volt meg. Ma éppen szexeltünk. Megkérdeztem, hogy jó volt-e. Azt mondja igen, csak fáradt a gyerek miatt. Mint mindig minden pillanatban.
De a gyerek miatt mindig fáradt vagyok én is. Csak én két facebook görgetés helyett inkább a szexet választanám. Ő meg nem. Ez a fő különbség.
24. Én is ezt mondtam mindig az exemnek, hogy elégedett legyen, de óriási hiba volt. Meg is lehet simán játszani úgy, hogy a férfi is elhigyje.
Most nem azt mondom, hogy nálatok is ez a helyzet, de hidd el, hogy az orgazmus nagy motiváló erő.
Exemnél én is mindig fáradt voltam, viszont maszturbálni mindig volt energiám egy nap többször is, mert tudtam, hogy jó lesz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!