Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Krónikus szexhiány házasságon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krónikus szexhiány házasságon belül, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A feleségem libidója nulla, az enyém maxon van. Próbáltam vele beszélni, de nem lehet, csak bagatellizálja a problémát, szerinte az összes férfi állatias ösztönlény és ez nem is igazi probléma. Pedig én már másra se tudok gondolni, csak a szexre. Ráadásul vele! Már hányingerem van, depressziós vagyok, másnaposságszerű tüneteim vannak, érzem hogy meg fogok betegedni emiatt. Többször el akartam hagyni , de akkor megijedt, és pár hétig volt szex. Azóta van egy közös gyerek. Most havi egyet kapok tőle, azt is elszenvedi. a maszturbálás sem segít. Esküszöm heti eggyel is beérném, ha lenne.
2023. dec. 22. 10:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%
Hogyan próbálod felkelteni a feleséged vágyát? Hogyan zajlik részedről az udvarlás, szexuális közeledés?
2023. dec. 22. 13:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem is nulla én depressziós vagyok. Nála ez nem jöhet szóba?
2023. dec. 22. 14:17
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

És képes voltál úgy dugni vele, hogy tudtad, ő igazából nem is akarja??? Csodálatos... 😒

Egyet tanuljatok meg kedves férfiak : Ha egy nő nem akar szexelni, akkor az azért van, mert neki nem jó.

Én nőként is mindig szexelni akarok 2 gyerek után is, de csak azért, mert minden alkalommal van orgazmusom. Exemmel nem volt, le is csökkent a libidóm.

Szívesen

2023. dec. 22. 16:04
 24/26 A kérdező kommentje:

23: ezen most elgondolkodtattál! Bár a feleségem elmondása szerint jó velem a szex, mindig elmegy hüvelyi úton, ami előző párkapcsolataiban sosem volt meg. Ma éppen szexeltünk. Megkérdeztem, hogy jó volt-e. Azt mondja igen, csak fáradt a gyerek miatt. Mint mindig minden pillanatban.

De a gyerek miatt mindig fáradt vagyok én is. Csak én két facebook görgetés helyett inkább a szexet választanám. Ő meg nem. Ez a fő különbség.

2023. dec. 22. 18:31
 25/26 anonim ***** válasza:

24. Én is ezt mondtam mindig az exemnek, hogy elégedett legyen, de óriási hiba volt. Meg is lehet simán játszani úgy, hogy a férfi is elhigyje.

Most nem azt mondom, hogy nálatok is ez a helyzet, de hidd el, hogy az orgazmus nagy motiváló erő.

Exemnél én is mindig fáradt voltam, viszont maszturbálni mindig volt energiám egy nap többször is, mert tudtam, hogy jó lesz a végén.

2023. dec. 22. 21:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Én feleségem ugyanez.
2024. jan. 2. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!