Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon irritálnak dolgok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon irritálnak dolgok a partneremben csak szégyenlek szólni neki,nehogy kötözködőnek nézzen.Mi lenne a legjobb kérés felé,hogy ez megváltozzon?N

Figyelt kérdés
Amikor elmesélek neki valamit vagy kérdezek folyton teljesen más témába kezd bele, lényegtelen dolgokról magyaráz,bele kezd hogy mit hova tett a lakásba hol találom meg,ha van a ruhámon kosz azt szóvá teszi.Ez engem idegesít hogy folyton terel és semmiségekről beszél a fontos helyett.Volt,hogy felemeltem a hangom hogy végig tudjam mondani amit akarok mert közbe szólt lényegtelenségeket.Ez mennyire gáz egy párkapcsolatban és hogy lehetne orvosolni.
2023. dec. 20. 07:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Le kéne vele ülni beszélgetni, hogy mit hiányolsz és ha nem vesz komolyan, terel akkor döntsd el hogy vele maradsz-e.
2023. dec. 20. 07:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Mellette elég rossz a szájszaga is,mondjuk azt még lehet orvosolni szájvízzel de ha rossz a foga az is kevés lesz.
2023. dec. 20. 07:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem terelésnek nevezném, szerintem csak szimplán nem is foglalkozik azzal, hogy te mit mondasz neki. Nem is akar rád figyelni.

A szájhigiénia pedig ugyan olyan fontos mint bármi más. A szájvíz nem csodaszer, attól a probléma megmarad. Azt kellene orvosolni.

2023. dec. 20. 07:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagytok együtt? Most komolyan... ahol már előbb ebszélik ki a partnerüket egy nyilvános fórumon, mint hogy szólni mernének neki, azt én nem tudom párkapcsolatnak nevezni. Nincs meg a kommunikáció, alapvető problémákat sem tudtok megoldani, emellett megy a párkapcsolaton belüli félelem... ha tényleg együtt akartok maradni, akkor nagyon sok mindent át kellene gondolni.
2023. dec. 20. 08:19
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

A szájhigiéné alap!

Hányinger. Beszélgetni sem tudnék vele, nem higy összebújni vele.

Az érdektelensége, hogy téged nullába vesz, a másik.

Mi a bánatnak pazarlod vele az idődet?

2023. dec. 20. 08:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Rendszeresen mos ő fogat mindennaposan,a rossz fogat senki se pénzért veszi, előfordulhat bárkinél.Finom tanácsokat kértem nem nyerseket,mert nem szeretném megsérteni hiszen 2 hónapja már együtt vagyunk és elég sokmindent meg is osztunk egymással.
2023. dec. 20. 08:55
 7/17 A kérdező kommentje:
A problémaákat ő elmeri mondani gátlás nélkül viszont én erről a részről igen gátlásos vagyok.
2023. dec. 20. 08:56
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Pedig minél tovább halogatod, annál cikibb és annál több méreg gyűlik benned. Nagyon fontos, hogy őszinte tudj maradni.

Ha beleszól, simán mondd, hogy kérlek, ezt ne csináld, mert zavar, bántó, rosszul esik, szerettem volna végigmondani. Ezzel nem vagy bunkó, egyszerűen kifejezed a saját érzéseid.

A szájszagnál meg hát menjen el fogorvoshoz, ha ez okozza. Igénytelen megvárni, hogy jobban elrohadjon. Lehet, most még menthető, később már húzás, na meg betegségek gócpontja lehet. De lehet oka gyomorbetegség, pl. reflux is. Mindenképp vizsgáltassa ki.

A hibákat, zavaró dolgokat elmondani nem azt jelenti, hogy nem szereted, mint embert.

2023. dec. 20. 10:04
 9/17 anonim ***** válasza:
8. mindent leírt, amit írtam volna.
2023. dec. 20. 10:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szar kapcsolat de te kapcsolatfüggő vagy.
2023. dec. 20. 12:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!