Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretik a nők az olyan pasikat, akik otthonülősek, néha cigizgetnek, nem járnak strandra, nem buliznak, viszont sokat játszanak számítógépen, és imádják a horrorfilmeket?

Figyelt kérdés
Aki nem tud úszni, nincs jogsija, viszont olyan hűséges jófiú tipus, aki tud gitározni, aki ért a computerekhez és tud angolul, néha főz de inkább az anyjára vár mindent.
2010. okt. 21. 19:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

egy kapcsit a szerelem tart össze, meg a gondok, mikor látod mennyire számíthatsz am ásikra, meg mikor nem vagytok egymás nyakán és hiányoztok egymásnak, később meg a közös baba tart össze meg a közös otthon :)

meg a gondoskodás, hogy én vagy ő mennyire tudunk meglepetést okozni a másiknak, a kedvében járni, pl egy finom étellel, nekem többet érnek a közös fotók, amiken lehet nosztalgiázni, meg mikor rám mosolyog, vagy felcsillan a szeme mikor rám néz :) mikor erősen, hevesen dobog a szíve mikor megcsókolom, átölelem :)Mikor többet ér egy jel mint maga a szó, hogy szeretlek

mikor látom hogy felvállal mások előtt :)

mikor az elején titokban akarta tartani cégnél, akkor csak a kapcsinkat féltette, mert félt hogy mások irigységből bekavarnak, de ha bízunk egymásban, és szeretünk, akkor nem érdekel ki mit mond :)

és mondta h hülye voltam, és mostantól bárki megtudhatja, hogy együtt vagyunk, nekem ennél nagyobb öröm nem volt, meg az h mindent meg tudunk egymással beszélni, odafigyel rám, ápol hogyha beteg vagyok

2010. okt. 23. 16:28
 22/27 A kérdező kommentje:

persze, ha tetszik a csajoknak, arra én csak büszke lehetek :)

az a lényeg ő mit érez :)

2010. okt. 23. 16:29
 23/27 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

persze, ha tetszik a csajoknak, arra én csak büszke lehetek :)

az a lényeg ő mit érez :)"

Csak nem értem a kérdés miértjét. :D Hűséges is, te meg büszke vagy rá, hogy ilyen fiúd van. Akkor marad az a verzió, hogy büszkélkedni akarsz vele itt. :D

2010. okt. 23. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a hajfestékre, bulizásra hasznosabb költeni a pénzt mint a cigire. Én kb egész életemben egy szál cigire se adtam ki pénzt, mégis megvagyok, sőt , még egészséges is.

Itt senki sem a nyaralást írta, hisz arra sok pénz kell, de vannak olcsóbb dolgok is, mint pl séta. És igen később rájössz, hogy közös élmények nélkül unalmas lesz a kapcsolat. Fényképeket miről csinálsz (ha már megemlítetted)? Arról hogy a gép előtt ül, vagy hogy fekszetek az ágyon?

Én sem értem igazán a kérdésed, ha erre vagy kíváncsi, speciel én nem csapnám le a kezedről a pasid :)

2010. okt. 23. 18:48
 25/27 A kérdező kommentje:

Hátközös fotónál nem az a lényeg hogy a konyhűban vagy e vagy a bárban, amúgy én utazni nem tudok, mertm indenen rókázok, a termált nem bírja a szivem, úszni se én se ő nem tudunk, ő meg pl a strandos meg élményfürdős vizektől kiütéses lesz

meg maugyis nagyon könnyen leégünk a napon, nem tudunk jó időben se sokat kinn lenni, meg egy helyen melózunk, és sok a munka, nem igazán szoktunk nyáron szabira menni, ha adnak is, nem biztos hogy egyszerre, és hideg időben meg főlweg nem megyünk sehová. De azt nem állítottam hogy sétálni nem szoktunk. Moziba meg minek menjünk, mikor otthon letölt megír egy csomó dvd t :) szép kis házimozija van :)

nekünk egy jó film, meg az hogy gitározik és én énekelek, vagy hogy szeretkezünk, vagy együtt főzünk az nagyobb élmény, mint csobbanni valahol, vagy repülni a világ fölött

elhiszem hogy másoknak az az öröm, de nem mindenki ugyanazt akarja szerintem :)

2010. okt. 23. 20:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Szóval mi a kérdés? Ez még nem derült ki. Nekünk magyarázod hogy milyen boldog vagy, vagy magadnak?
2010. okt. 25. 13:23
 27/27 anonim ***** válasza:

nem nagyon :D ez az embertipus amit leírtál az a kocka, a legtöbb kocka mépedig szüzen hal meg :D

egy lánynak nem az kell hogy egy fiú értsen a gépekhez és 50-es szintű elfmágus legyen, hanem hogy jófej, jóképű, baráti körökben népszerű, kiruccanós legyen és a teste is jó legyen. sajnos a legtöbb kockából az utóbbiak mind hiányoznak. a legtöbb menő csaj kineveti ha egy ilyen fiú bepróbálkozik nála :D

persze nem minden kocka ilyen, köztük is van 1-2 jófej aki csak túl sokat kockul.

2012. jan. 26. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!