Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretik a nők az olyan pasikat, akik otthonülősek, néha cigizgetnek, nem járnak strandra, nem buliznak, viszont sokat játszanak számítógépen, és imádják a horrorfilmeket?

Figyelt kérdés
Aki nem tud úszni, nincs jogsija, viszont olyan hűséges jófiú tipus, aki tud gitározni, aki ért a computerekhez és tud angolul, néha főz de inkább az anyjára vár mindent.
2010. okt. 21. 19:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2:50-es vagyok: ja, és persze most már kimozdulunk, kettesben. de azért legjobb a 4 fal között romantikázni. 8)
2010. okt. 22. 02:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem. A cigit is utálom, meg azt is ha egy pasi egész nap a gép előtt játszik, meg azt is ha nem lehet elráncigálni sehova, mert otthonülős.
2010. okt. 22. 10:41
 13/27 A kérdező kommentje:

én is inkább otthonülős vagyok, nekem fontosabb a nyugalom, és hogy kettesben legyünk, minthogy partyzni járjak, meg inni, vagy haverokkal lógni

és nekem ism inden vágyam hogy vele filmet nézzünk, aludjunk, hogy együtt főzzünk, hogy együtt fürödjünk itthon :) hogy babánk legyen egymástól, mi már kiélrtük magunkat, de amugysem vagyunk azok a bulizós tipusok, főleg nem disco, mer mi a rockot szeretjük többnyire

hát naponta olyan 3-4 órt játszik egyhuzamba, a többibe dolgozik, alszik, vagy velem van, vagy a neten mást csinál. Ritkán haverokkal sörözni megy, meg ak utyájával foglalkozik. Azért olykor ő is szokott kaját készíteni konyhában, meg rendben tartja a szobáját, cigizni ritkán cigizik, de leszokóban van, régebben sokat kosarazott, meg időnként gitározik nekem. Moziba azért nem járunk, mer sok filmet megnézünk otthon náluk, vagy nálunk.

Nekünk egymás társasága a szórakozás :)

A szerelem a minden. Másra meg nincs mani :)

2010. okt. 22. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
A hűséges jófiú tulajdonság bejön, meg a gitározás és műszaki hozzáértés is szexi, de a folytonos otthonülés, számítógép-buzulás, anyámra-bízom-a-dolgokat hozzáállás nem. Lehet nagy a szerelem, de az egyéb életterületen szerzett élmények, impulzusok is kellenek, anélkül unalmas az élet! Mármint nekem. De mindenki más, ugyebár.
2010. okt. 23. 14:45
 15/27 anonim ***** válasza:

Engem csak a cigi zavarna. Amúgy okés, csak nem tudom hogy ez az otthon ülés mire vonatkozik. Mert ha e miatt nem jár bulikba meg haverokkal az nem gáz, de ha téged is hanyagol miatta az már eléggé. Bár én nem tudom milyen ez a 24 éveseknél :P Nekem 17 a barátom ^^

L/15

2010. okt. 23. 15:03
 16/27 A kérdező kommentje:

Hát nem komolytalan suttyó ő :)

totálisan megbízható, kaárcsak én, és lehet rá számítani. azárt barátokkal találkoznik időnként, akár velem együtt is, de persze csak ha lehet egyeztetni, mert hol ők dolgoznak, hol mi. Meg hát meló után fáradt az ember és el kell végeezni a napi rutint és egyéb fontos dolgokat is. Engem nem hanyagol. Amint szabadnaposak vagyunk, vagy legalább egyikőnk az és nem jön közbe valami találkozunk, ha nem akkor mindig felhív negyed órákra, de azért én is szoktam keresni :)

hát azért szokott ő is mosogatni, meg porszívózni, vagy takarítani kutya után, levvinni sétáltatni, bevásárolni, megetetni, megfürdetni

olyan vele, mintha a kisbabája lenne :)

rám ism indig odafigyel, kérsz e enni, inni, milyen iflmet nézzünk, szeretnél e aludni, zuhanyozni? ad felsőt ha én nem vittem magammal pizsit :)

szal figyelmes, ha behozza ételt akkoris tálcán hozza be, megkérdi kérek e kávét, van mikor nem kérdi csak hozza, max ha meghagyom akkor újramelegíti vagy megissza ő :)

mikor becsíptem és aludtam akkor ő játszott a égpen, és hogy ne zavarjon feltette a fülhallgatót :)

meg mindenről mesél ami neki fontos :)

a családi dolgokról, a munkahelyi eseményekről, a haverokkal történtekről

meg sose mondjuk meg am ásiknak mit szeretnénk karácsonyra, szülinapra, és nem isk érdezzük h te mit szeretnél, én nem várom el h akárki is kaármit vegyen nekem, de adni szeretek, és olyan jó a meglepi :) az hogy gondolunk a másikra

és inkább örülök neki ha nem költ annyit, és inkább félrerakjuk a pénzt :)

ha kell a mani akkor meg eladunk pár dolgot :)

2010. okt. 23. 15:13
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, nem csak bulizni lehet eljárni. Unalmas csak otthon punnyadni és ülni a tv előtt. Egy ideig ez is szórakoztató amíg friss a kapcsolat, de egy idő után lapossá válik. A szerelmet a közös élmények tartják fenn, ha csak egész nap a 4 fal között ülnek, abból hamar ellaposodás lesz. Nem csak bulizni lehet eljárni, ezer más program van ezen kívül: strand, mozi, színház, séta, kirándulás, korcsolyázás, bowlingozás stb. stb... Azt se mondd hogy azért csinálja mert spórol és nem költ feleslegesen, mert ha cigire van pénz akkor erre is kell legyen. Szóval nem jön be, nekem elég unalmas és sótlan lenne egy ilyen pasival a párkapcsolat.
2010. okt. 23. 15:36
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha neked bejön ez a típus, akkor minek kérdezel vadidegeneket? Neked jó, és pont. Én biztos elhajtanám az első pár órás játék után a bánatba, de az én vagyok. Pá!
2010. okt. 23. 15:54
 19/27 A kérdező kommentje:

mert kiváncsi vagyok mások véleményére, és hogy mennyire másznának rá a pasimra :)

amugy nálam ha tetszik valaki, nem érdekel hogy cigizik, vagy otthonülős, mert önmagáért szeretem, ha bulizós lennék, max mennék nélküle :)

de a boldogsághoz nem hiszem hogy a nyaralás, meg bulizás elengedhetetlen lenne, amugy napi két három szálat szív csak el, otthon lakásba nem is,

tehát nem gyárkémény :)

amig nálam volt még erkélyre se ment ki rágyújtani :)

amugy meg javítós fizuból szerintem bőven telik rá, ennyi erővel nőket is meg lehet kérdezni, ha olyan csórók, akkor bulira, meg hajfestékre, esetleg szolira honnan van pénzük? Én inkább a nyugalmat szeretem, kettesben, minthogy sportoljunk, vagy világot lássunk, vagy haverokkal legyünk

2010. okt. 23. 16:24
 20/27 anonim ***** válasza:

"mert kiváncsi vagyok mások véleményére, és hogy mennyire másznának rá a pasimra :)"

Teljesen lényegtelen, hogy mennyire másznának rá, hisz minden ilyen dologhoz két ember kell. És írtad korábban, hogy hűséges típus, tehát nincs jelentősége, hogy mennyire kelendő a nők között.

2010. okt. 23. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!