Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért baj neki, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj neki, ha én iszok egy kis bort?

Figyelt kérdés

Nyilván nem vagyok alkoholista, és nagyon ritkán iszok, de akkor is keveset, alkalmakkor fordul elő. Tehát még az se fordult elő velem, hogy berúgtam volna valaha is életemben.

Barátommal voltunk egy karácsonyi vásáron, és én inni akartam egy kis forralt bort, de lebeszélt róla, hogy most tényleg mellette akarok lerészegedni, de én nem hiszem, hogy egy kis pohártól én berúgtam volna.

De azzal nincs probléma, hogy ha ő valamikor hétvégente kocsmába megy, és lerészegedik, meg szerinte egy asszonynak az a dolga, hogy a házi munkákat megcsinálja.

2023. dec. 18. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Két külön világ vagytok....tipli.
2023. dec. 18. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Vagy azért, mert kontrollmániás, vagy szimplán félt téged, mert legbelül tudja, hogy ő maga alkoholista, vagy legalábbis csatak részegre issza magát, és már kezd szétmenni a mája a sok piától, és fél, hogy neked pár korty után szét fog menni mindened.

Passz egyébként, kérdezz rá.

2023. dec. 18. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
#2 Ja nyilván ez van a fejében. 🤣
2023. dec. 18. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
Mert a kis borból esetleg nem több lesz?
2023. dec. 18. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Ezt tuti nem nő írta...
2023. dec. 18. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem iszom, de egyáltalán nem zavar, ha a párom megiszik egy pohár valamit. Többet úgysem szokott, ennyit és kb. két havonta
2023. dec. 18. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű provokalos álkerdező. Senkinek a világon nem jutna eszébe egy karácsonyi vasaros forraltbor ivasrol hogy attól valaki lerészegedne:D
2023. dec. 18. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy pohár forraltbortól max eljátszhatod hogy lerészegedtel, azt is csak azért hogy ne kelljen még egyet venni, mert olyan retek drága már itt a nemzetellenes fidesz birodalmában a karácsonyi vásár meg minden.
2023. dec. 18. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
"meg szerinte egy asszonynak az a dolga, hogy a házi munkákat megcsinálja." - ha ilyet vágnak a fejedhez, kvázi elmondja hogy az ő rendszerében te nem társ, nem a szerelme vagy hanem a házicseléd akit ugráltathat van még bármi kérdésed???
2023. dec. 18. 23:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az exférjem volt úgy vele, hogy az undorító ha egy nő alkoholt iszik és ha káromkodik. Persze egy férfinak szabad mindkettőt, az nem undorító... (a poén az, hogy egy mocskos nagypofájú, piálós-bulizós nő miatt hagyott el végül... :D)
2023. dec. 19. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!