Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 38, a Férjem 41 éves. Mindketten már túl vagyunk egy váláson.

Tavaly volt a lánya ballagása az általános iskolából és ott a ballagásán azt kérte a lánya, hogy készüljön fotó róla, a tesójáról és az anyukájáról meg a Férjemről, azaz az apukájáról így négyesben.

Persze, tudom, hogy a gyereknek ez jó, szerette volna, ha rajta vannak egy képen a szülei meg ő meg a tesó, de nekem pl. nagyon rosszul esett.

A Férjem azt mondta, hogy mivel nekem ennyire rosszul esik többet nem fog közös kép készülni róluk.

Elengedtem ezt a dolgot, túl tettem magam rajta, de ma a lánya kitette ezt a közös fotót a Facebookra. Nekem nagyon rossz volt látni, ahogy ott vannak, mint egy család. Pedig már nem egy család, hanem én tartozom a Férjemhez, nem a volt felesége.

Olyan megalázónak érzem, hogy ez kikerült a közösségi oldalra, mert úgy tűnhet, mintha még mindig össze tartoznának, mintha még mindig 1 család lennének.

Ti mit gondoltok erről? Én érzem rosszul vagy szerintetek sem helyes egy ilyen képet elkészíteni és kirakni Facebookra?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2023. dec. 14. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"A Férjem azt mondta, hogy mivel nekem ennyire rosszul esik többet nem fog közös kép készülni róluk."

A gyereknek meg majd mit mond, ha lesz valami alkalom megint? "Az új páromnak ez rosszul esik, ezért nem csinálunk képet kicsim".

"Olyan megalázónak érzem, hogy ez kikerült a közösségi oldalra, mert úgy tűnhet, mintha még mindig össze tartoznának, mintha még mindig 1 család lennének."

A gyereknek ez a család, vérszerinti kötelék szerint.

Kicsit próbáld a gyerek oldaláról nézni ezt a dolgot.

Te oldalad is érthető, hogy veled meg külön nem készült kép.

Vagy te nem is akartál, csak az ellen vagy, hogy róluk ne készüljön közös?

Szerintem fogadd el, hogy neki van egy gyereke. Attól, hogy te ott vagy, míg nem szűnik meg a gyereke apjának lenni.

2023. dec. 14. 15:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem az, és ezt a lehető legnagyobb jóindulattal írom, hogy full fölöslegesen problémázol ezen. Ők a szülei, nem várhatod el, hogy ilyen eseményeken ne készüljön róluk olyan fotó, amin rajta van az édesapja és az édesanyja is. Szerintem ennyi simán belefér. Még az is, hogy a lány feltöltötte a Facebookra. Aki ismeri a családot, az úgy is tudja, hogy ők már nincsenek együtt, aki meg nem, az pedig valószínűleg nem is annyira fontos személy az életükben, hogy tudomása legyen róla.
2023. dec. 14. 15:22
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

(#1)

Vagy, ha ezt ilyen nehezen tűröd/viseled, akkor miért jöttél vele össze, ha tudtad, hogy gyerek van?

2023. dec. 14. 15:27
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is tavaly ballagott a fiam, a férjem lánya tavalyelőtt.

Nekik eszükbe nem jutott volna ilyen összeboronálós képet csinálni és főleg bárhová kitenni. Nagy gyerekek ők már ahhoz, hogy tudják, ez már nincs így és nem is lesz.

Ettől függetlenül nekem nem esne rosszul, ha a lány ilyet kért volna a férjemtől, nem esne rosszul, de lehet csak azért, mert nekem is van gyerekem. Egyéb esetben lehet nekem is rosszul esne, kívülállónak érezném magam.

Az én férjem exnője, aki a gyerek anyja, feltörte a férjem fészbúkját és kirakott profilképének egy régi közös képüket, ami egy esküvőn készült róluk. Na ott azért megállt bennem az ütő, mikor megláttam:))) de ez más kategória.

2023. dec. 14. 15:40
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki tudja már, még a gyerek is, hogy Béla az apja hivatalosan már Gizit kúrja, nem Marit az anyját. A nem hivatalosan más kérdés. Vagy ez a valódi problémád??
2023. dec. 14. 15:53
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

En pont egy ilyen szutyok miatt nem tartom a kapcsolatot apammal. Mondjuk az o noje anno azt sem engedte, hogy eljojjon a ballagasomra.

Eleg szomoru, hogy a csavo meg meg is igerte, hogy nem keszul tobb foto. A szulok hiaba nem alkotnak mar egy part, a gyereknek igenis ok a csaladja. Az meg nevetseges, hogy az uj no miatt meg egy kepre sem allhatnak egymas melle.

2023. dec. 14. 15:54
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Mér nem gyerek nélküli pasihoz mentél hozzá, ha egy fotó is ennyire képes kiborítani? Neked is agyadra ment a jóllét teljesen.

Az mé nem zavar, hogy a volt nő után szopod a farkát? Mert a jelek szerint az egyáltalán nem zavart, amikor kimontad az igent. De egy közös fénykép az egyből padlóra viszi a nagy önérzeted. A férjed tudja, hogy ennyire féltékeny és bizalmatlan vagy? Milyen házasság ez?

Amúgy meg nem te vagy a gyerekek anyja, szóval még szép, hogy nem te kerültél a képre. A gyereknek meg minden joga megvan hozzá, hogy a szülei legyenek egy ilyen képen, nem az utód, akihez semmi nem fűzi érzelmileg és vérszerint sem.

2023. dec. 14. 16:05
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Milyen csendbe van már.....
2023. dec. 14. 16:13
 9/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Nem mentem bele az életünk történetébe bővebben, de írok pár mondatot még, hogy picit bele lássatok.

A Férjem gyerekei velünk élnek, mert nincsenek jóban az anyukájukkal. Én nagyon jól kijövök velük, imádom mind a kettőt. Velem mindent megbeszélnek, a lánya is és a fia is. Minden szerelmi, iskolai, baráti gondot nekem mondanak el, az anyukájukkal nem beszélnek meg ilyesmit. Persze szeretik, mert az anyukájuk, de nem közeli a kapcsolatuk, 4-5 havonta egyszer mennek el hozzá.

Velünk élnek életvitel szerűen. Így olyanok vagyunk, mint egy igazi család. Azért nem is értem miért kellett ez a fotó?

Velem is készült közös kép a Férjemmel és a gyerekekkel. Én mindent megteszek értük, sokat foglalkozom velük. Ők is mondják, hogy olyan jó, hogy én vagyok az apukájuk mellett, mert én úgy kezelem őket, mint, ha a saját gyerekeim lennének. Ez tetszik nekik, mert az előttem lévő nők mindig ki akarták sajátítani az apukájukat maguknak. Én pedig nem. Szóval lett itt egy kis félreértés, jó a kapcsolatom velük, a vér szerinti anyával nem olyan jó. Ezért esett rosszul az a fotó. Hiszen mi már egy család vagyunk, akkor miért kell egy olyan kép is? Főleg feltoletni közösségi oldalra. Megalázónak éreztem. De lehet csak tényleg én lihegem túl.....

Nagyon szépen köszönöm még egyszer a válaszokat! ☺️

2023. dec. 14. 16:16
 10/19 A kérdező kommentje:

6-os!

Nagyon sajnálom, hogy egy másik nő miatt nem tartod a kapcsolatot apukáddal.

Nem haragszom, hogy szutyoknak neveztél, hiszen nem ismersz.

Lehet annak jöttem le így ilyen kevés infóból. Csak a lényeget írtam.

Én soha sem tiltottam őket az apukájuktól, sőt előttem is voltak közös programjaik, azokhoz ragaszkodom a mai napig, hogy azokat (hobbik) nélkülem csinálják csak apa és a Gyermekei, mint eddig, amíg én nem voltam.

A Férjem hív mindig, hogy egy család vagyunk már, menjek én is velük, de tudom, hogy a gyerekeknek is jól esik apával lenni néha. Attól, amiért én vagyok, nem kell állandóan rajtuk csüngnöm.

De tényleg annyira jó kis család vagyunk már, hogy azt a fotót éreztem megalázónak, mintha mégsem tartoznék hozzájuk, pedig nagyon jól megvagyunk.

A gyerekek is keresik a társaságom, ha főzök jönnek ki hozzám dumcsizni mindig.

Na mindegy, túl lihegtem lehet....

2023. dec. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!