Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene titeket, ha a párotok túl sok dologban szeretne a “ti érdeketekben” kéretlen tanácsot adni, majd amikor finoman jeleznétek, hogy köszönitek, de elég felnőttek vagytok, megsértődne?
Fordítsuk meg a kérdést, nekem volt barátnőm, akit kb 867382x megkértem, hogy ne csinálja azt a szobámban, amit csinál, mert kárt tesz vele.
Azért is csinálta.
És nem csak ezt, mást is, eleinte nem szóltam semmiért, de végül rájöttem, valami katt lehet nála, vagy ilyen örök lázadó "nekem ne mondja meg senki mit csináljak", gyakorlatilag olyan dolgai voltak, hogy azon se lepődtem volna már meg, ha leégeti a házam, mire hazaérek.
Ha valaki ennyire hülye, hogy nem látja be, miket csinál, ami káros, mert van egy ilyen kontrollfóbiája, és mindent annak vesz, az éljen egyedül valami odvas fában egy erdőben.
3.ez ilyan dolog hogy exem mindig ramszolt hogy ne tegyem ablakpárkányra a poharam káveval met kibirul.
Elmkndanám hogy nálam a poharam szintén pl erkélypárkányon is van meg akarhova leteszem soha nem borult még ki.
Na nála viszont igen. Es lehetett a falat is ujrafesteni.
Hidd el hogy ez a habitus csak rombolni tud.
Vagy pl a kapukodomqt extrem gyorsan szoktam beütni mikor hazaérek. Viszont amikor mögöttem állt ez az exem állandoan elütöm..
Az ilyenektol jobb menekulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!