Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat automatikusan és kötelező jelleggel megy a baráti kapcsolatok rovására?
Már látom, ahogy egyből nekem fognak páran esni, hogy a párkapcsolatos/barátikörös újabb kérdése, így elébe megyek. Ebben a témában a második kérdésem a GYK-n, igen, vállalom, a minap én folytattattam értekezést arról, hogy egy barátnő mennyire illeszkedjék be a pasi baráti körébe vagy sajátítsa ki a férfit.
Mivel az a kérdésem a beilleszkedésre vonatkozott, így a témában egy kicsit más fókusszal lennék arra kíváncsi, hogy amikor egy férfinek párkapcsolata lesz, akkor annak kötelező jelleggel úgy KELL lennie, hogy az addigi baráti kört hanyagoljuk, részben leépítjük?
(Ennek a kérdésnek a fő ihletője amúgy nem is az, hogy az én baráti körömbe hogy illik bele az új barátnő, hanem az, hogy van egy haverom, akit, ha komoly kapcsolata van, évekig nem látunk, szó szerint évekig. A nő szoknyája szélén ül és csak kettesben vannak.)
Geez, gyakorlatilag az egész kifejtésed tök fölösleges a kérdéshez:D Nem érdekel a GYK-s múltad:D
A válasz:
Igen is meg nem is.
Ha egy ember (férfi vagy nő vagy egyéb) párkapcsolatba kerül, kötelező jelleggel (de nem automatikusan) újrarendeződnek a prioritások.
És bizony a párkapcsolat egészséges esetben a baráti kapcsolatok fölött helyezkedik el.
De ez önmagában nem jelentené azt, hogy bármilyen baráti kapcsolat is kárát szenvedné a dolognak. Csak kicsit macerásabb tervezni és több rugalmasságot igényel.
A probléma ott szokott lenni, hogy a rózsaszín ködtől vezényelve emberünk eltolja a falig a priorizálást és nem átrendezi a listáját, hanem felülírja.. Tipikus hiba tiniknél. Flenőtteknél már illik tudni kezelni ezt rendesen mind a párkapcsolatban lévők részéről, mind a barátok részéről.
"Geez, gyakorlatilag az egész kifejtésed tök fölösleges a kérdéshez:D Nem érdekel a GYK-s múltad:D"
Köszönöm, ezt jól esett olvasni, de ha hiszed, ha nem, sokaknak ez a fétisük itt, hogy azzal vádaskodnak, hogy ez vagy az a kérdés is uyganazé az emberé. Engemet is meg szokott "rökönyíteni" :)
Nem.
Ha nincs a haverjaid közt az exed akkor ezzel nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!