Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet véletlenül kitenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet véletlenül kitenni rólam egy Facebook sztorit?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel megbeszéltük, hogy a közös képeinket nem posztoljuk ki. Nekem Facebookom sincs. Soha nem jelezte, hogy kitenne bármit is rólam történetbe.

A munkahelyemen megemlítette valaki, hogy milyen jól néztem ki a sztoriban, amiben a párom feltett rólunk egy közös képet.

Azt sem tudtam hirtelen, hogy mi van. Rákérdeztem a páromnál és azt mondta, hogy "véletlenül" tette ki a történetet, nem tehet róla.

Ilyen létezik? Hogy lehet kitenni egy képet véletlenül történetbe iPhone-on?

Személy szerint ki nem állhatom a közösségi médiát. Azt főleg nem, ha a tudtom nélkül rólam posztolgat valaki.

2023. dec. 12. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is kitettem.véletlen egy képet.
2023. dec. 12. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
Lehet kitenni véletlenül, gyerekem barátnőjének a nagymamája engem kért meg, hogy szedjek le valamit, mert nem tudta mit nyomkod de gratuláltak neki valami külföldi nyaraláshoz, ami már egy éve volt, és ő tette ki és el se mondta senkinek, nehogy rossz hírbe kerüljön, hogy futja rá a nyugdíjából. De szegény nagyi 80 körüli és gőze sincs semmiről. A te barátnőd fixen nem véletlen volt, már csak azért sem, mert értesítések mennek róla, amit biztosan látott, illetve amint megnyitja a kezdőoldalt, a sajátja is látszik. Hazudik és büszkélkedett veled.. örülj neki, hogy úgy érzi felvághat veled, ha mutogatni akar, abban nincs rossz.
2023. dec. 12. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer kitettem véletlenül a videót arról, hogy hogy néz ki a tengerimalacharapás után közvetlenül az ujjam. Vérzett, meg enyhén fityegett egy darab belőle. Tök undi. Nem direkt volt, csak el akartam küldeni valakinek a videót a történtekről, csak mellette véletlen benyomtam mást is. :D

Amúgy a sztori csak 24 órát van kint.

2023. dec. 12. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Biztos csalod őt más nőkkel, azért nem szereted, ha megoszt rólad közös képet.
2023. dec. 12. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Pont Balázsék műsorában elmondta egy ott dolgozó hölgy, hogy pikáns képet küldött a párjának, amit véletlen kitett storyba. Nagyon megalázó volt neki. Mások szóltak neki :D
2023. dec. 13. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:
És azt is elmondta hogy rájött h mit csinált rosszul. De azt már nem mondom meg.
2023. dec. 13. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!