Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet véletlenül kitenni rólam egy Facebook sztorit?
A barátnőmmel megbeszéltük, hogy a közös képeinket nem posztoljuk ki. Nekem Facebookom sincs. Soha nem jelezte, hogy kitenne bármit is rólam történetbe.
A munkahelyemen megemlítette valaki, hogy milyen jól néztem ki a sztoriban, amiben a párom feltett rólunk egy közös képet.
Azt sem tudtam hirtelen, hogy mi van. Rákérdeztem a páromnál és azt mondta, hogy "véletlenül" tette ki a történetet, nem tehet róla.
Ilyen létezik? Hogy lehet kitenni egy képet véletlenül történetbe iPhone-on?
Személy szerint ki nem állhatom a közösségi médiát. Azt főleg nem, ha a tudtom nélkül rólam posztolgat valaki.
Törölte. Viszont nem tudom meddig volt kint. Eltelt 4 nap.
A kérdés arra irányul, hogy lehet-e egyáltalán véletlenül kitenni valamit sztoriba.
Egy történet 24 órán át van kint. Amúgy ki lehet véletlenül is, bár nem tudom hogy. Én is jártam így, még 5 éve az új telefonommal, valahogy kirakta véletlenül, másnap vettem észre.
Egy haverom csaja rosszabbul járt, neki haverom Instgramjára töltötte fel a képet automatikusan, amin a csaj fürdött :).
Két lehetőség van:
- Vagy tényleg véletlenül volt (de érdekes hogy azt sem vette észre rögtön vagy másnap)
- Vagy pont azért tette ki mert ennyire nem akarod felvállalni ország világ előtt. Vannak olyan emberek akiknek fontos a közösségi média (nekem nem) és hogy lássák mások is hogy ki a párja.
Azt már neked kell tudni hogy mennyire gondolkodtok másként ebben a témában. Mert van hogy te kijelented, hogy nem akarod nyilvánosan kitenni a képeiteket, de ő a szíve mélyén erről mást gondol, csak azért egyezett bele mert te így akartad.
Egyszer kitettem az éppen kezelés alatt álló lyukas fogam.
Szerinted direkt ? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!