Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valakinek integetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakinek integetni véletlenül a facebook messengbe, kihivni játékra?

Figyelt kérdés
A lány azt mondta hogy csak nálam adta ki neki integetést és véletlen volt,a játéknál meg szintén ugyanezt mondta csak hogy nem tudta hogy elküldi.Lehetséges ez ,vagy beszélni akar velem(újra)?

2018. aug. 8. 13:17
 1/5 October15 ***** válasza:
74%
Hát az integetést akkor adja ki amikor belépsz egy beszélgetésbe. Mobilon csinálja és amúgy eléggé útban van. :D
2018. aug. 8. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ez mitől szexualitás :D elmentél mert integetett?
2018. aug. 8. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is intrgettem már véletlenül. Erre ne alapozz semmit.
2018. aug. 8. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
AZ integetést még elfogadom hogy véletlen volt,de a játékos is véletlen lett volna már kétlem.
2018. aug. 8. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha böngészőből csinálja, és ott van jobb oldalon véletlenül a te neved is a listában (vagy hogyan nevezzem), akkor elég könnyű véletlenül rákattintani az integetésre például... és ha odatéved véletlenül a kurzor a te nevedre, és ott a játék is, akkor arra is rá lehet véletlenül kattintani. :D Nekem például fel is dobja böngészőből a játékokat hirdetésnek, random ismerősök képeivel, szóval ott is vigyázni kell, nehogy véletlenül rákattintsak.

De itt már túl sok a véletlen. Érdeklődd meg tőle a dolgot, vagy hagyd a francba.

2018. aug. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!