Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Milyen egy jó háziass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen egy jó háziasszony?

Figyelt kérdés
Persze amellett hogy ti is csináltok házimunkát, nem arra gondolok, hogy csak a nő. De milyen egy igazán jó házias nő?
2023. dec. 12. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%

Amúgy én egyedül élek egy ideje, de amíg volt barátnőm az egy here volt, nem csinált semmit, tehát az ő mocskainak az eltakarítása is rám maradt, kb 4 évet voltunk együtt úgy, hogy majdnem minden nap itt ette a rosseb, ezalatt az idő alatt 2 alkalom volt, hogy el bírt mosogatni. A véres tamponjait is többszöri kérés után volt képes összeszedni a fürdőből, mert ahhoz már nem volt gusztusom, ahogy a wcben az utána keletkezett szarcsík levakarásához sem.

Amúgy kb akkor is, most meg aztán pláne hogy nincs, enni lehet nálam a földről, amellett hogy dolgozom is, szóval talán mégse a világ legmegerőltetőbb dolga ez, napi pár órában.

2023. dec. 12. 13:19
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

11# aha, persze, Te? 4 évet együtt? Kivel?

Ne haragudj, de neked közöd nem volt még puncihoz, nemhogy nőhöz, ugyanis amiket írtál, azt senki nem tűrné egy kapcsolatban, nemhogy 4! évig.

De nyugi, amúgy is rikít hogy kitaláció ment az agyadra.

Egyébként meg jó étvágyat kívánok neked a wécédből.

2023. dec. 12. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
#7-es vagyok. Nem én írtam a szabit. Tényleg nem nagy kunszt amit írtál. Nekem se az elvezetni sárvárra egy wellnesshétvégére és állni a cehhet, de a másiknak azért jól esik. Az is jól esik, ha mindezt nem varánuszarccal teszi, hanem az látszik rajta, hogy a másiknak akar kedveskedni. Gesztus értékkel bír szerintem ez is.
2023. dec. 12. 14:26
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Na még egy idióta feminista. Szerinted te ismersz mindenkit, és minden élethelyzetet? Nem kitaláció volt, de kívánom neked, hogy egy pali jól tisztára nyalassa veled a budiját :)
2023. dec. 12. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
2023-ban, mindkét fél részéről fóálláú karrier mellett nem foglalkoztat ez nagyon, hogy mennyire legyen házias menyecske a nő... osszuk fel fele-fele arányban a teendőket, vagy dobjunk össze takarítóra és rendeljünk kaját, tényleg mindkettőnk tudja értékesebben tölteni az idejét a ganézásnál. Egyáltalán nem értem azokat, akik ezekre a szerepekre verik a mai napig.
2023. dec. 12. 17:12
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
*főállású
2023. dec. 12. 17:12
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom. Én nem szeretném, hogy a párom háziasszony legyen. A háziasszony nálam azt jelenti, hogy nem dolgozik, csak a ház körüli dolgokat csinálja, én tartom el. Nem szeretném kiszolgáltatott helyzetbe hozni. Nem is azért, mert mi van, ha tönkremegy a kapcsolatunk, de mi van, ha én, mint egyetlen kereső lebetegszem? Ne adj isten meghalok hamarabb, mondjuk balesetben? Mi lesz vele, ha ki tudja mennyi évre kiesik a munkából? Mi lesz a nyugdíjas éveiben?

Én azt szeretem, ha arányosan felosztjuk a feladatokat és jut idő egymásra. Nem kisgyerek vagyok, ő meg nem az anyám, hogy mindent ő csináljon helyettem otthon. Nálunk az csinálja a házimunkát, aki épp ráér jobban. Igen, én is észreveszem, ha valamit meg kell csinálni. Vagy épp együtt csináljuk. Nem az, hogy majd nagy kegyesen segítek, hanem beosztjuk egymás között úgy nagyjából, hogy ki, mit, mikor csinál.

2023. dec. 12. 18:02
 18/24 anonim ***** válasza:
30%
17# kapja az özvegyit utánad. Szerinted mennyi az egy jól kereső és korrektül bejelentett munkaviszony után? Sokan csak álmodhatnak olyan nyugdíjról.
2023. dec. 13. 08:54
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
#18 Ha házasok lennénk, akkor ja. De még így se számoltunk azzal, hogy mi van, ha X év múlva rosszabbul fizető munkám lesz, vagy nem halok meg, csak lebetegszem annyira, hogy ápolni kell/nem vesznek fel jól fizető munkára. X év kihagyás után azért nem lenne olyan jó lehetősége az elhelyezkedésre.
2023. dec. 14. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

És egyébként se házvezetőnőnek meg ingyenpuncinak akarom tartani a páromat, hanem egyenrangú társnak. Mert mondjuk ki, ha csak az egyikünk keres, akkor a másik függésben van, ami hoz egy alá-felé rendeltségi viszonyt, akár kimondatlanul, akármennyire is normális a két fél.

Én jobbnak tartom, ha mind ketten dolgozunk, van közös tartalékunk, meg külön-külön is rendelkezünk valamennyire a saját bérünkről.

Ráadásul ketten sokkal jobban tudunk keresni, mint csak az egyikünk egyedül. Jól keresek, máshol két szülő egy családban nem keres ennyit, mint én egyedül, de csak jobb, ha ketten dolgozunk. Nagyságrendileg a párom fizetése is annyi, mint az enyém.

Többet tudunk félretenni, ha mind a ketten dolgozunk.

2023. dec. 14. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!