Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jogtalan elvárás egy nőtől?

Figyelt kérdés
5-10 komolyabb randi után, ahol a férfi komolyan udvarol a nőnek, és a nő ezt szívesen veszi. Olyan nagy elváras, hogy a nő is adjon legalább egy csokit, vagy valamit. Tényleg olyan nagy dolog amit elvárok?

2023. dec. 12. 09:15
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

38, hát bocs, de én azt látom, hogy próblod itt fejtegetni, hogy az evolúció meg a társadalmi fejlődés hogy hozta hogy ki udvarol kinek, meg "jogos elvárások" meg ilyenek...

Miközben a társkeresés nagyja emberismereten alapszik. És innen eléggé úgy tűnik, hogy te tök sötétben tapogatózol, elméleteket gyártasz, hogy miylenek az emberek ahelyett, hogy megismerkednél velük és abból tanulnál.

Például a randi "előzetes" és a párkapcsolat visoznya.

Tehát tény és való, hogy a emberke igyekeznek a legtöbbet kihozni magukból a randinál. De ez nem egyenlő az ámítással, mímeléssel. Jobb esetben. Nyilván vannak akik megjátszák magukat, de ha az ember jó emberismerő, az ilyen hamar kibukik. Nyilván kell hozzá tapasztalat meg figyelem, de egy egészséges 20-25 éves férfi már bőven rendelkezik ezekkel ahhoz, hogy kiszűrje a hülyéket.

Van aki meg még 30 évesen is Tiktok videók kommentszekciójából próbál mindenféle következtetést levonni. Mivégre? Ennyi erővel a Maunika show visszajátszásait is nézhetné, hogy tnauljon a párkapcsolatokról, kb ugyanannyit ér. (Segítek: semennyit)

Ezért mondom, hogy azt látom, hogy nagyon tévelyegsz. Mert mindenféléről szó van, csak épp arról nem amiről kéne: rólad meg a konkrét kiszemeltedről és a helyzetről.

A nőket úgy általában nem fogod megérteni sem te, sem bárki más. Ahogy a férfiakat úgy általában sem.

De nincs is rá semmi szükség, mert soha snekinek nincs dolga a nőkkel vagy a férfiakkal úg yáltalában.

2023. dec. 12. 13:03
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván vannak akik megjátszák magukat, de ha az ember jó emberismerő, az ilyen hamar kibukik."

Csak soha nem mondja el senki, hogy mik a jelek. 36 vagyok, nő, és nem tudom. Pedig 10+ éve pszichológushoz járok, és az önismeretem nagyon jó. Még egyszer: az ÖNismeretem. Nem tudok másokat olvasni, ítélkezni meg nem szeretek, hogy mert a Pista ilyen volt, a Géza is ilyen lesz, mert EZT csinálták.

2023. dec. 12. 13:16
 43/55 A kérdező kommentje:

41. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy nem egy normális udvarlás odatétele után lesz egy férfi bántalmazó, hanem már előtte is az, csak a nő meg hülye, és így is kell neki a férfi. Ha ez egy egy érthetetlen elmélet, akkor én kérek elnézést, de szerintem logikus. Az hogy soka bántalmazott nő, még ma is mon, az meg szimpla statisztika.

Azt se hiszem hogy sőtét lennék, mert azt gondolom, hogy az influenszereknek van hatása az emberekre. (Lásd még, a velük való reklámtevékenység, vagy pl az egész fideszpropaganda, 10 év alatt, a ruszofob tőbbségből ruszofil lett. Olyan infuenszerek miatt mint bayer zsolt. )

Továbbá azt gondolom, hogy mindenki jobban járna, ha a férfi is magát adná, (nem az udvarlást ami elvárt) És a nő is úgy viselkedne, mint aki bele is akar tenni ezt azt, egy kapcsolatba. És az lenne a dőntő hogy mi is az az ez meg az. Meg a férfi is az alapján lenne valaki hogy milyen ember, mit gondol, hogy mondja el hogy nem ért egyet veled. Erőszakos? Vagy mondjuk kifejti, és hagyja hogy ne érts vele egyet? Nagyon nem mindegy. Nem pedig az van hogy mindig bólogat, nehogy a nő azt érezze hogy nem tökéletes.

2023. dec. 12. 13:34
 44/55 anonim ***** válasza:
Emberismeret kell hozza. Amikor te kardozol, hogy a Gezuka jo lesz neked, mikozben mindenki mondja, hogy az egy kreten, akkor ott a te emberismereted rossz. Ha pedig tudod, hogy ennyire nem megy neked, akkor esetleg odafigyelhetnel masokra, hogy miket jeleznek vissza. Ezt is tanulni kell, ha az elmult 20 evben semnsikerult alapszinten elsajatitanod, akkor lehet el kene engedned ezt a dolgot. Sose fog menni.
2023. dec. 12. 13:38
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

43, én ezt mind értem.

De a tényen nem változtat, hogy ennek semmi köze a te társkeresési sikereidhez vag ykudarcaidhoz. A társkereséshez nem társadalmi szkaértőnek kell lenni, vay szociológiai kutatásokat kell csinálni.

Nagy az influencerek hatása. Igen. És? A te dolgod kiszűrni azokat, akik neked nem tetszenek. ENnyi. Persze lehet értekezni, hgoy hogy változik a társadalom stb... de az nem felnőtt párkapcsolatok kategória, hanem ink politika, de elsősorban nem GYK és nem internetes fórum:D És mondom, ettől még senki nem fog könnyebben vagy nehezebben párt találni, mert semmire sem megyünk azzal, ha felállítunk egy statiszitkát, még akkor sem, ha valóban hiteles.

És amikor emberismeretről beszélek azt mondom, hogy a társkereséshez kell. Nem azt, hogy a férfinak vagy a nőnek, hanem azt, hogy mindnekinek.

Igen, vannak nők akik belesétálnak egy rossz kapcsolatba. És vannak férfiak akik ugyanígy megteszik ezt. Mindkettő azért, mert rosszul ismerték ki a másikat. Kár ezért mutogatni egyikre vagy másikra...

Szóval söszességében... cska azt mondd el nekem: mit akarsz? Mi a célod ezekkel a kérdésekkel? Mi a célod... a kérdéseken túl? Szájat tétpni és időt tölteni teljesen okésak, de.. aztán ott az élet, azzal is kezdnei kéne valamit.

2023. dec. 12. 14:03
 46/55 A kérdező kommentje:

45. Feltettem egy kérdést, hogy a nők hogy álnak ahhoz ha a férfi tőlük elvárja hogy bele is tegyenek egy kapcsolatba.

Erre kérek választ.

Ennyi a célom.

Az hogy a tipik magyar mentalitást produkálod, és jobban tudod a másiknál hogy ő mit akar, azt már te tetted hozzá.

2023. dec. 12. 14:28
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Jobban tudom a másiknál, hogy ő mit akar?

Pont hogy megkérdeztem, hogy tulajdonképpen mit akarsz:D

De amíg olyanokat kérdezel, hogy "a nők" és "a férfiak" addig esélytelen, hogy bármi hasznosat is kapj.

Ráadásul az alapkérdésed az volt, hogy az lenne az elvárás, hogy a nő adjon egy csokit, vag yvalamit. Na, ennek igencsak kevés köze van a kapcsolatba fektetett energiához, amir emost hivatkozol.

Ezért mondom, hogy tök tévút ez az egész "kutatás".

2023. dec. 12. 15:07
 48/55 A kérdező kommentje:
47. Nincs átlag, nincs általános, nincsenek szokások, a világban nincsenek számok, pont anyi esélyem van olyan nőbe futni aki, szadista, és a herémet akarja ütni, mint egy olyanba, aki boldog párkapcsolatba normális életet akar élni. Értem én amit mondasz csak szerintem meg nem ez van.
2023. dec. 12. 15:16
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bena a kerdes.
2023. dec. 12. 15:16
 50/55 A kérdező kommentje:
49. Ok. Mikor majd legközelebb egy nőnek az lesz a baja, hogy a pasija nem ilyen volt, míg ismerkedtek, most mi történt, majd én is írom hogy uncsi. Meg hogy ez a normális, nem kell erről beszélni.
2023. dec. 12. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!