Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jogtalan elvárás egy nőtől?

Figyelt kérdés
5-10 komolyabb randi után, ahol a férfi komolyan udvarol a nőnek, és a nő ezt szívesen veszi. Olyan nagy elváras, hogy a nő is adjon legalább egy csokit, vagy valamit. Tényleg olyan nagy dolog amit elvárok?

2023. dec. 12. 09:15
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
13%
Hat ha 10 randi utan sincs szex, akkor bocs de felejtos. Sot, mar az 5 randi is kerdeses. Ha igazan megvan a vonzalom, minek varni? Felnott emberek vagyunk, nem ovodasok. A ferfiak mag csak szexet attol a notol akarnak, akik nem az esetuk kulonoskeppen, de uriteni jo. Ha jon egy olyan no a ferfi is tobbet akar mindig.
2023. dec. 12. 10:12
 12/55 A kérdező kommentje:
“ A ferfiak mag csak szexet attol a notol akarnak, akik nem az esetuk kulonoskeppen, de uriteni jo.” Fuj! Hát én nem ilyen vagyok, és eléggé undorító ez a hozzáállás!
2023. dec. 12. 10:16
 13/55 anonim ***** válasza:
27%
12. Akkor hokizol mint a gep addig mig eljon a varva vart igazi? Mivan ha 5-10 ev mulva jon csak el? Akkor addig Marok Marcsa?
2023. dec. 12. 10:19
 14/55 A kérdező kommentje:

13. Igen. Legalább úgy nézek tükörbe, hogy egy nőt se vertem át. Nem érezném jól magam, ha tudnám hogy csak ürítésre kell a nő. Biztos hogy sokat sírni, mikor pattintod.

Meg ugye így egymással szúrnak ki a férfiak.

Ugyanis ezzel azt éred el, hogy akkor is bizalmatlan lesz, és nem akar majd szexelni veled a várva várt választott, mikor komolyan gondolod.

2023. dec. 12. 10:25
 15/55 anonim ***** válasza:
79%

Látom ez a coskis dolog beakadt a másik kérdésnél:D

Ha kifejezted, hgoy te szereted, ha ajándékokat adnak neked meg hogy ennyire szereted a csokit, akkor jjjjjja, tegyük fel, lehet elvárás.

Nekem fura lenne amúgy. Randizunk és.. egyszercsak elkezdünk tárgyakat adni egymásnak? MInek? Előtte sem volt semmiféle adok-veszek, akkor miért induljon be?

2023. dec. 12. 10:27
 16/55 anonim ***** válasza:
38%
14. Es te honnan veszed azt hogy minden no sirni fog ha csak szexre kell neked?:D Ugyanis itt annyi no beallitja hogy a ferfiak csak a szexet keresik, de kb ugyan annyi van noben is mar aki nem akar megallapodni csak farokrol farokra ugralni.
2023. dec. 12. 10:34
 17/55 A kérdező kommentje:
16. Ha azt mondod neki, hogy csak szexkapcsolatot akarsz, és ebbe belemegy, akkor nyilván jogosan csak szex. De amit itt előadtál, az nem erre vonatkozik, hanem arra hogy akkor is megfektetnél egy nőt, ha az komoly kapcsolatot akarna, de te nem. 🤮
2023. dec. 12. 10:52
 18/55 A kérdező kommentje:
15. A Réka Szombati nevű tiktokker csajnak volt egy nagyot futott tiktok videója, ahol többek közt azt nehezményezte, hogy egy 4 szemed rafaellot kapott első randin a pasitól, nem egy nagy méretűt. A komentszekcioban pedig nem egy nő írta le, hogy menyire igaza van. Szóval ez nem egyedi elvárás a nők részéről. Persze elhiszem hogy nem mindenki ilyen. De te meg hidd el hogy ez sokaknak elvárás.
2023. dec. 12. 10:56
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval ez nem egyedi elvárás a nők részéről."

A "nők" részéről? Azt sem tudom, kiről beszélsz. Hány éves vagy?

2023. dec. 12. 11:00
 20/55 A kérdező kommentje:

19. Istenem, de most komolyan, ebbe tudsz belekötni? Szerinted nincsenek ilyen nő? Ilyen a klasszikus udvarlás.

Vagy 30 válaszon keresztül csesztettek, hogy mióta világ a világ, a férfi udvaról, és ő ad ajándékot. És akkor képes vagy után azzal jönni, pláne úgy hogy egyáltalán nem mondtam, hogy minden nő egyforma, hogy “a nő” jujj milyen szörnyűséget mondtál, ne általánosítsál!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Amúgy 27 vagyok, de nem édes mindegy? Ha fiatal vagyok akkor azért nem lesz igazam, ha idős akkor meg egy b@lfasz, akinek nincs elég tapasztalata.

2023. dec. 12. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!