Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jogtalan elvárás egy nőtől?

Figyelt kérdés
5-10 komolyabb randi után, ahol a férfi komolyan udvarol a nőnek, és a nő ezt szívesen veszi. Olyan nagy elváras, hogy a nő is adjon legalább egy csokit, vagy valamit. Tényleg olyan nagy dolog amit elvárok?

2023. dec. 12. 09:15
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
29. Az jön be hogy udvarolok, adok, és viszont ad a nő. Erre itt előadjátok hogy az ilyesmi nem is sok a nők alapvető elvárása, mikor 30 válaszon keresztül ragyaaráztátok előtte, hogy mióta a világ a világ, ez így megy, és törődj bele.
2023. dec. 12. 12:00
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok vallásos, tradícionális, nagycsaládos életet. Ezért nem nézegetek olyan videokat, ahol ilyen keresztény fószerek osztják meg, milyen legyen egy nő, a kommentek meg még úgy sem izgatnak.

Nagyon könnyű szűrni.

2023. dec. 12. 12:01
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
31, általában az van, hogy randi alatt a pasi ad, kapcsolatban a nő.
2023. dec. 12. 12:02
 34/55 A kérdező kommentje:
33. Persze a pasi utána felmond, és rokkantat játszik, a kedvességet meg az első szex után elfelejtik.
2023. dec. 12. 12:04
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

34, meglepődnél. Nem értek ezzel egyet, de ez a szokásos menet. Ezért van az, hogy a nők rossz kapcsolatban vannak. Mert randi időszakban a férfiak a csillagokat is lehozzák az égről. Jön a kapcsolat, lehull a lepel.

Még aki nem rossz szándékkal teszi, csak elborítja az agyát a rózsaszín köd, az is megtesz olyat, amit amúgy nem.

Te gondolom olyan kapcsolatot szeretnél (én is), ahol a randi "előzetes", hogy mi lesz a kapcsolatban, nem pedig különkiadás sok sztárvendéggel, akik amúgy nincsenek ott.

De nagyon sok esetben nem ez van, és a randi alatti viselkedés, megjelenés csak egy szemfényvesztés.

2023. dec. 12. 12:17
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a benyomásom hogy valami rohadt nag ykatyvasz van a fejedben és ennek megértése, feldolgozása és egyenesberakása bőségesen meghaladja a GYK platform adta lehetőségeket, de valójában egy élő, baráti beszélgetés kereteit is.
2023. dec. 12. 12:24
 37/55 A kérdező kommentje:

35. Köszi hogy megfogalmaztad helyettem!

Mondanám hogy pont ezt látom. (Mert ezt 🤣)

Csak mikor konkrétan ezt kérdezed, akkor meg elküldenek a fenébe, azzal hogy incel vagy, aki azt akarja hogy a nők ne választhassanak. (Igen volt már ilyen kérdésem.

Nem nem fogom kikeresni.)

2023. dec. 12. 12:38
 38/55 A kérdező kommentje:
36. Érdekes hogy 35# felfogta, és vele tökéletesen egyetértek. Persze van egy olyan érzésem hogy ő nem kötekedni van itt, mint egyesek.
2023. dec. 12. 12:40
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

Szia.

Ez a jelenség amiről beszélsz a 23 év feletti nőknél tényleg így van. Szimplán buták, egoisták, abban élnek még mindig hogy a férfi kell csináljon mindent. De a mai 19 év alatti lányok (kevés) de változnak.... :) az én barátnőm 16, de imád ajándékozni nekem!! És ő tényleg nem az a fajta p*csa aki még mindig abban az ezer éves szokásban él hogy a férfi teper, a nő a konyhában van.

K*rvára szerencsésnek érzem magam vele :333

Egy álom lány tényleg!

2023. dec. 12. 12:45
 40/55 anonim ***** válasza:
0%

Ja és, nem kreatívak! Nem akarnak újat mutatni!

(39 es válaszoló voltam)

2023. dec. 12. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!