Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jogtalan elvárás egy nőtől?
Én nem akarok vallásos, tradícionális, nagycsaládos életet. Ezért nem nézegetek olyan videokat, ahol ilyen keresztény fószerek osztják meg, milyen legyen egy nő, a kommentek meg még úgy sem izgatnak.
Nagyon könnyű szűrni.
34, meglepődnél. Nem értek ezzel egyet, de ez a szokásos menet. Ezért van az, hogy a nők rossz kapcsolatban vannak. Mert randi időszakban a férfiak a csillagokat is lehozzák az égről. Jön a kapcsolat, lehull a lepel.
Még aki nem rossz szándékkal teszi, csak elborítja az agyát a rózsaszín köd, az is megtesz olyat, amit amúgy nem.
Te gondolom olyan kapcsolatot szeretnél (én is), ahol a randi "előzetes", hogy mi lesz a kapcsolatban, nem pedig különkiadás sok sztárvendéggel, akik amúgy nincsenek ott.
De nagyon sok esetben nem ez van, és a randi alatti viselkedés, megjelenés csak egy szemfényvesztés.
35. Köszi hogy megfogalmaztad helyettem!
Mondanám hogy pont ezt látom. (Mert ezt 🤣)
Csak mikor konkrétan ezt kérdezed, akkor meg elküldenek a fenébe, azzal hogy incel vagy, aki azt akarja hogy a nők ne választhassanak. (Igen volt már ilyen kérdésem.
Nem nem fogom kikeresni.)
Szia.
Ez a jelenség amiről beszélsz a 23 év feletti nőknél tényleg így van. Szimplán buták, egoisták, abban élnek még mindig hogy a férfi kell csináljon mindent. De a mai 19 év alatti lányok (kevés) de változnak.... :) az én barátnőm 16, de imád ajándékozni nekem!! És ő tényleg nem az a fajta p*csa aki még mindig abban az ezer éves szokásban él hogy a férfi teper, a nő a konyhában van.
K*rvára szerencsésnek érzem magam vele :333
Egy álom lány tényleg!
Ja és, nem kreatívak! Nem akarnak újat mutatni!
(39 es válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!