Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszekedtünk/vagy veszekszünk, miért a szexen jár az agya a barátomnak?
annyiszor van olyan, hogy elcseszi az egész estét, pl hogy némát játszik, mert megsértődik, vagy fordítva, és akkor is amikor rámnéz csak a melleimet látja.(pedig kicsik) és ha nem hozom fel a problémákat, szimplán, szó nélkül lefekszik velem.
egy pasinál nincs olyan, hogy ha nincs rendben a kapcsolat, nem a szex köti le?
amúgy megjegyzem: nem kihasznál, meg ilyesmi
normál párkapcsolaton belül nem értem.
másoknál is ez megy?
de ha direkt én nem szólok hozzá és bámulom a tévét, vagy olvasok, akkor nem vagyok ingerült...
és lassan azt is merem állítani, hogy ha haragszik rám és ordít, elég lenne letérdelnem.....és el is hallgatna
de bennem semmi ilyen nincs!!!
a férfiak ennyire agyatlanok???csak a farkuk van???
nemtudom énsem lehet hogy nincsen agyuk kituggya :D
nekem a barátom mindig mondogatja: de cuki vagy mikor haragszol :D (persze csak kis haragoknál, pl mondott vmi hülyeséget) hogy ha nagyon para a helyzet, szóval ha aztcsinálom amit te, akkor először bedurcizik, elmegy onnan, visszajön, hozzám bujik és megbeszéljük. szóval te valószínű ilyet fogtál ki :D de ebbe semmi gond nincs addig, amig mindennapossá nem válik. durva hogy megsebeszél semmitse, mégis lefekszik veled. nemtudom miért csinálja :S lehet mert nagyon szeret és elfelejti a haragot (én pl egyszer nagyon besértődtem aztán őis mert haraguttam rá, aztán csak odamentem és letámattam. túlságosan szeretem ahhoz hogy nagyon haragudjak rá) :)
15/L Sz*
én meg kezdem azt hinni, hogy amikor haragszik, vagy baj van a kapcsolatunkkal egy kis szexszel simán elfelejti, tehát maga a kapcsolat mintha nem is érdekelné!!
ez a félelem van bennem.
hogy a barátom közömbös, érdektelen
nem tudom.
nemhiszem hogy a szerelem lenne az oka.
ha nem fekszek le vele, és hátrafordulva felé elalszom, akkor ő is ezt csinálja! semmi több. erre én elkezdem hanyagolni, másnap fel se hívom, és a féltékenység miatt összeveszünk-kibékülünk.
csak tényleg nem értem, hogy lehet neki ennyire minden mindegy csak szex legyen
komolyan mondom, még haragudni sem tud rám így igazán, amikor haragszik. mintha mindegy lenne mit csinálok.
Nem értem a sok okos nőt... AZt hiszik h nem dug*nak velünk akkor majd megváltozunk közlöm veletek nagyot tévedtek...
Mert azt hiszitek nem se*eltek velünk és össze omlik a világ ezzel csak ti jártok porul...Mert mi férfiak egy idő után igerültebbek leszünk majd h vágyainkat csilapiccsuk elmegyünk k*rvázni vagy félre Ke*élünk Sokkkal inkáb töbre mennétek ha finom kajákkal és sexi tangába próbálnátok elérni h a férjetek ujra szerelmes legyen belétek :)Hulmi kis nem du*ok veled játékkkal semmit nem értek ell...
nem szexmegvonásról van szó
hanem pl amikor én aggódok a kapcsolatunk miatt, veszekszünk vagy bármi, nekem NINCS szexhez kedvem, legszívesebben sírni tudnék
és olyan nincs pl amikor a pasi aggódik, vagy mérges, hogy a kapcsolat érdekelje? akkor is csak szex érdekli és semmi más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!