Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgomat tönkreteszi a barátja! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem birom mar nezni.. a hugom egy szep, nagyon okos lany, egyszeruen nem ertem mit lat ebben az ostoba, idegbeteg baratjaban. Ezerszer jobbat talalhatna.

Folyamatosan csak bantja verbalisan, csunyan beszel vele, uvoltozik, a testverem mar egyfolytaban sir, de ha eppen megsem, akkor is azt latom hogy depresszios. O nem ilyen volt. A tetejeben ki is hasznalja a pasi de nagyon csunyan, kb cselednek tartja es ott tartunk hogy mar a tesom latja el a pasi munkajanak egy reszet is. Az egesz csaladnak ez a velemenye de nem birja otthagyni azt a barmot pedig nem boldog es egyaltalan nem valo hozza az a ferfi.

2023. dec. 10. 21:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
9%
En eleve nem szoktam not bantani se verbalisan, fizikalisan aztan meg vegkepp nem. Csak ismerem ennek a psychologiajat. Allitom ha ezt a pasit valaki bantana, a csaj meg az ellen fordulna, es a pasiat vedene
2023. dec. 10. 22:48
 22/30 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem.... Hát basszus nem tudom. Esetleg vedd fel a kapcsolatot a nane egyesülettel...

Beszélgess el a hugoddal. Vagy csak vidd el öt egy hétre a pasitol. Csajos nyaralás, akármi. Telefon nélkül lehetőleg, hogy érezze, milyen ha nincs bántva állandóan.

Esetleg javasolj neki terápiát más ok miatt, hátha ott szoba kerül ez is idővel

2023. dec. 10. 22:52
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a húgod értelmi fogyatékos, ha így beszélnek vele...

Normális nővel normálisan beszélnek, ennyi.

Érdekes, hogy egy nő sosem hibás ilyen esetben, az el nem jut senki agyáig, hogy képes a nők zöme a sírba vinni bármilyen palit a baromságaikkal.

Nem nane kell, meg tökömtudja, nagy női igazságérzet, értelmesen kell párt választani, és fel kell nőni egy kapcsolathoz, a társadalmi normáknak megfelelően, ennyi.

2023. dec. 11. 02:30
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a legjobb barátommal volt/van ez a helyzet.Négy éves kapcsolat, ebben ha jól emlékszem nyolc szakítás - újrakezdés.

Okos, jóképű és karakán a barátom, legalábbis azt hittem róla.De a párja,akitől semmilyen téren nem fugg, az úgy bánik vele,mint egy dróton rángatott bábuval.

Első két szakításánál próbáltam békítgetni,legalábbis enyhíteni a dolgot.De mindig visszamegy a párjához a barátom,és látom,hogy lelkileg is,testileg is romlik. Viszont amikor elmondtam,hogyan látom a párját,a párja vele szembeni viselkedését,akkor mint a tűzokádó sárkány, úgy támadt nekem,mondván semmi rosszat nem akar hallani a társára.

Mit tehet ilyenkor egy kívulálló ? Azt mondtam,rendben, de soha többet semmit nem akarok hallani a kapcsolatáról,se pro,se kontra.

Ez másfél éve volt, azóta kettő,azaz kettő alkalommal találkoztam a barátommal,akivel a társa előtt szinte testvéri viszony volt.Írni is alig ír.

Itt sem barát,sem család,sem senki nem lehet okos .Ebben annak kell dönteni, aki egy ilyen kapcsolatban van.Ha neki így jó,mert valamiért nyilván jó, akkor hagyni kell, hagy élje az életét.

És ebben sem cinizmust,sem empátia- hiányt,sem gonoszkodást nem lehet felróni senkinek,aki kívulálló, főleg úgy, ha már el lett mondva, hogy legyen észnél.

2023. dec. 11. 06:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon okos lany"

Lehet, hogy mégsem annyira okos.

2023. dec. 11. 10:10
 26/30 A kérdező kommentje:

Allatorvosi egyetemre jar, hidd el, okos. Ezert meg rosszabb igy latni.

Tobbszor beszeltem mar vele, csak azt hajtogatja szomoruan, hogy tudja, hogy igazam van, megsem lep ki.

2023. dec. 11. 10:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha tudja, hogy igazad van, miért nem lép ki?
2023. dec. 11. 10:20
 28/30 anonim ***** válasza:

Nagyon erős kapcsolati függése van a tesónak, sajnos.

Magától ezen nem tud változtatni,mert önként van a felmosórongy szerepében. Az még szomorúbb, hogy értelmes, szép emberekkel így elbánhat egy xar alak.

Nagyon sok van ilyen, sajnos.

2023. dec. 11. 10:22
 29/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy családban nőttetek fel.

Milyenek a szüleitek?

Ill. ők mit szólnak ehhez a felálláshoz?

Csak mert úgy hidd el, ahogy írom: a családból hozott rossz minta miatt vonzódik a húgod a bántalmazó párjához.

2023. dec. 11. 10:26
 30/30 A kérdező kommentje:
A szuleim hazassaga nem jo, igy nottunk fel. Egyutt maradtak, de csak marjak egymast. Lehet, hogy tenyleg innen ered a problema.
2023. dec. 11. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!