Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha tönkreteszne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tönkretesznek az érzéseim?

Figyelt kérdés

Ha szingli vagyok, az sem jó, mert olyankor nagyon kezd hiányozni egy társ, de most meg, hogy kapcsolatban vagyok, annyira érzékenynek és sebezhetőnek érzem magamat... Ha pl. nem ír a másik, vagy valamit nem értek, stb, egyből annyira összeomlok. Szomorú leszek, lehangolt, és nem tudok igazán semmi másra koncentrálni, vagy másnak örülni.

Az elején ez sosincs jelen, mindig csak akkor kezdődik, amikor elkezdek nagyon kötődni a másikhoz, és megszeretem.

Az utóbbi pár hétben észrevettem, hogy fogyni is elkezdtem, pedig eszem normálisan, és egészségügyi bajaim is előjöttek, és teljesen biztos, hogy a sok stressztől és szomorúságtól van.

Igazából sosem éreztem magamat igazán szeretve régen, és talán ez játszhat közre a folytonos bizonytalanságomban, és hogy félek attól, hogy elhagy a másik, hogy nem érdeklem eléggé...

Esetleg bármi tipp erre? Mert ez így hosszú távon nem lesz jó.

2020. okt. 20. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszeld meg a baratoddal. Am velem is ez volt. En azt szeretem legjobban amikor nem tetszik epp senki es tul vagyok az elozo kapcsolatomon.
2020. okt. 20. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 20. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es, én is csak olyankor vagyok jól, de ez meg nem normális állapot azért. :/
2020. okt. 20. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Hú én is ugyanilyen vagyok.. Utálom ezt én is, sajnos megoldást nem találtam rá, max ha olyan valakivel vagy, aki jobban szeret téged, mint te őt. Én most így vagyok, jól is érzem magam, de nyilván ez se jó, mert az ember többre vágyik..
2020. okt. 20. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
1 es vagyok, ha ez megnyugtat cserelnek veled, lehet h rossz de az rosszabb ha nem lenne veld...
2020. okt. 20. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szeretet, a párkapcsolat hirtelen elvesztésétől félsz olyankor, ha van valami amit nem értesz, vagy ha nem ír, esetleg azt gondolod hogy "mással írogat"...
2020. okt. 21. 05:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Önfejlesztés, önfejlesztés, önfejlesztés...
2020. okt. 21. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is dettó ugyanígy vagyok. :/
2020. okt. 28. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!