Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza? Én vagyok rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Én vagyok rossz?

Figyelt kérdés

Röviden az előzmény annyi, hogy nemrég elkezdtünk foglalkozni egy befektetési formával. Mèg nagyon az elején vagyunk, tanulgatunk róla, de azt mondtuk, “aki mer az nyer” alapon megpróbáljuk, hátha jobbat is kihozhatunk az életünkből.

Én olyan vagyok, hogy amíg nincs semmi biztos dolog, addig èn nem szeretek áradozni róla és teljesen egyet értek azzal a sokszor olvasott tanáccsal, hogy a terveidet ne hangoztasd másoknak, csak ha már el is értél valamit.

Ami zavar, hogy a párom ennek a szöges ellentétét mutatja. Alig kezdtük el az egészet, mèg egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami, sőt lehet a beletett pénzt is elveszítjük, de ő már két barátjának is beszélt róla. Nem is csak úgy simán közölte, hogy mi elkezdtünk ezzel foglalkozni, hanem mintha rábeszélni akarná őket. Elmesélte nagyvonalakban miket tanultunk erről, milyen jó, nézzèk meg ők is, elküldi az anyagokat stb stb. Anélkül, hogy azok kértèk volna, sőt egyikük ki is fejezte, hogy ő semmibe nem fogja berakni a pénzét.

Engem nagyon idegesít, hogy úgy adja elő a hallottakat, mintha ő lenne a guru ès minimum már ezer dollárokat keresett volna vele. Közben lehet koppanunk is majd, és mi leszünk a felkopott állú pár aki hencegett a befektetèseivel.

Szeretném ezt szépen csendben csinálni. Miután közöltem ezt a párommal,neheztelt rám, ő nem érti, hogy nekem ez miért baj, miért ne mondhatnà el a barátainak és ha úgy van szálljanak be ha akarnak.

Ti mit gondoltok erről az egészről? Az is igaz, hogy én introvertáltabb vagyok…és lehet csak az èn szememben ilyen rossz.

27n

2023. dec. 10. 21:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Elore a medve borere

....

2023. dec. 10. 21:30
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Ugyanaz a probléma nála, mint nálad, csak más iránybòl megközelítve. Mindkettőtöket az érdekel, hogy mit gondolnak majd mások. Ő ezért dicsekszik, te pedig ezért félsz a bukástól. Ha ezt félre tudnátok tenni, teljesen mindegy, hogy ki kinek és mit mondana.
2023. dec. 10. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyikőtök se rossz, csak ő el van szállva fölöslegesen. Viszont nem tilthatod meg neki hogy kinek mit mondjon. Lehet nem is beképzelt csak már most szeretne hasznot húzni az egész befektetésből. Tulajdonképpen csak a barátainak mondta el úgyhogy nem történt katasztrófa, gondolom ismerik már milyen, egyik fülökön be-ki. Neked nem kéne arra adni mellesleg, hogy ki mit gondol rólatok, mert ha jól fog menni lesz irigy személy körülöttetek úgyis.
2023. dec. 10. 21:33
 4/21 anonim ***** válasza:
35%
Gyerekes a párod. Ennyi ésszel neki nem kéne a pénzzel játszania mert sztem akkor a befektetéshez sincs jó rálátása.
2023. dec. 10. 21:40
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jobban belegondolva nem az a mérvadó, hogy mit fognak majd szólni mások, ha bukunk, vagy nyerünk . Sőt azzal sem lett volna problémám, ha annyit említ meg, hogy figyu, elkezdtem ezzel foglalkozni, jó ötletnek tűnik aztán meglátjuk mi lesz belőle. Ha a másik fél érdeklődik, akkor persze mondja el miről van szó. De miért kell ilyen korán (épp hogy csak kis összeget tettünk bele) motivációs szöveget lenyomnia nekik, hogy milyen jó lehetőség, meg próbálni rávenni őket. Ha érdekli őket akkor utána néznek, de a párom már rögtön leadna mindent… holott nekünk sem segített senki és önerőből tanulunk. Egy ismerősünktől érdeklődtünk aki már pár éve nyereséges benne, de mèg az ő családja se tud róla csak pár bizalmasa. Mi meg màr úgy kérkedünk, hogy semmi látszata.

2023. dec. 10. 21:49
 6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekel a pszichológia, és ott is többször írják, hogy ha a terveidet és céljaidat sok embernek kürtölöd szét, rossz hatással lesz a motivációra és csökken annak az esélye, hogy valóban sikeresen eléred. Én ezzel teljesen egyet is értek.
2023. dec. 10. 21:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem lehet sok személyről beszélni ha haverokat zaklatott vele. Úgy gondolom hogy a magabiztosság visz előre és nem az, hogy be vagy tojva előre...
2023. dec. 10. 21:59
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, a hozzáállásoddal biztosan bukni fogsz. Neked csak kudarcaid lesznek így.
2023. dec. 10. 22:04
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
MLM?
2023. dec. 10. 22:07
 10/21 A kérdező kommentje:

8, miért gondolod így?

Dehogy MLM

2023. dec. 10. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!