Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családoddal való közvetlenségedet, szóvá teheti az új párod?
Egy kérdésnél az emberek elítélték, ha a fiú/lány ennyire közvetlen a nevelő apja/anyja felé: "Amit normál esetben csinálnak a családtagok. Fehérneműben is kimehetsz a konyhába vízért. Vagy megérintheted a vállát vagy derekát, mikor elmész mellette, puszi köszönéskor, beletúrás a hajába, váll masszázs, öltözék megdícsérése, nyakkendő megkötése rajta, lábujjak körmének kilakkozása,... ilyenek."
De te mit szólnál, ha az új párod tenné szóvá, hogy ne legyél ennyire közvetlen a családtagjaiddal? Pl. 2X évesen miért fogod apád kezét? Vagy ne rakj ki ilyen képeket [link] [link] (Anya - fia párosok!)
Nem férne bele, ha a párom csókolgatná a nevelőanyját, de, az se, ha a szülő anyját. Ugyanígy semmi olyan gesztus, ami szexuális töltetű és/vagy párkapcsolatban jellemző. És huszonévesen ne fogja a kezét sem séta közben.
Ebből 6 éves kor körül nő ki az ember.
Én se libbenek ki egy szál semmiben apám elé, mert nem tartom normálisnak. Melltartóban olykor lát, ha pólót húzok át, de az is nagyon ritka. Bugyiba soha. Emellett a bikinis képek feltöltése is necces. Én nem tenném, szerintem közönséges.
Ami az alap kérdést illeti, ez eltérő normákra utal. Szóvá teheti, de, az ilyesmi szakítással szokott végződni, mert alapvető eltérések vannak az érték és normarendszerben.
Azt nem érteném, hogy ezt miért előttem teszik?
Kérdező amiket linkeltél képet, anya-lánya azokkal a képekkel nincs semmi baj.
A baj ott kezdődik amikor a csöcseiket nyomják össze egymásét na az undi foto nagyon.
Meg az ilyen apuka seggre csapja a lányát mások előtt.
Nekem undirító de lehet hogy másnak nem az.
Ha ilyen szintű családba keveredek, mihamarabb lelécelek mert nem az én intelligenciaszintemen mozognak, hanem annál szintekkel lejjebb és az nekem nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!