Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól sejtem, hogy egy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy egy féltékenyebb típusú ember jó eséllyel sosem menne bele a párjával hármas szexbe?

Figyelt kérdés

Adott "A" személy, aki inkább monogám típus, kötődő, ragaszkodó a párjához, kicsit féltékeny is.

Ezzel szemben van "B", aki szintén nagyon szereti a párját és kötődik is hozzá nagyon erősen, de elmondása szerint nem feltétlenül hisz a hosszútávú monogámiában (elég csak a megcsalások magas számára gondolni). Ő ezt azzal próbálná feloldani, hogy időnként egy harmadik személyt is bevonnak a szexuális életükbe.

Feloldható ez az ellentét szerintetek? Vagy egy kicsit féltékenyebb típusú személy sosem érezné jól magát egy ilyen szituációban?

2023. dec. 10. 10:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Mint látod, nem elsősorban a féltékenységen múlik, a legtöbben "elvből" nem mennének bele.

Én inkább féltékeny típus vagyok, de én sem hiszek az életre szóló monogámiában. A párommal szoktunk járni együtt kalandozni:) Néha egyedül is.

2023. dec. 10. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
9-es vagyok, egy mondatom talán félreérthető lett. Ha egyedül van, akkor nem veti meg a kalandokat párom. A kapcsolatunk abszolút elég neki, mert amúgy nem nagy a libidója. (Pont az elmúlt héten nőtt neki velem.)
2023. dec. 10. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

en nem vagyok alapbol feltekeny tipus, sot, szivesen kiprobaltam volna 3-asban ugy, hogy a felesegem +1 csaj aki a felesegemet kenyezteti, vagyok egymast, de tudom, hogy neki mennyire rosszul esne, ha a szeme elott en mast kenyeztetnek, es ezt en sem tudnam elviselni, igy nalunk ez mindket oldalrol ki van zarva.

alapvetoen teljesen elegedett vagyok vele az ágyban, ahogy fenn irtak tokeletesen kielegitjuk egymas igenyeit, igy nekunk _parkapcsolatban_ nem ferne bele 3. szemely.

ha egyedul lennek, akkor valszeg kiprobalnam kotottsegek nelkul.

2023. dec. 12. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
B nem szerelmes és nem monogám típus. Keressen mást.
2023. dec. 15. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Jól sejted. Amúgy én sem mennék bele, nem féltékenység miatt, egyszerűen nem tudnám elengedni magam.
2024. jan. 1. 17:53
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem monogamia, hanem szexuális beállítottság kérdése.valaki vágyik erre, más meg nem. Nem lehet raeroszakolni senkire. Ha neked ezen múlik a kapcsolat, akkor nem szereted a párod és inkább hagyd békén.
2024. jan. 1. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Aki ok nélkül irracionálisan és betegesen féltékeny az általában nárci, náluk meg alapból megvan ez a vizet prédikál bort iszik dolog, ezen kívül állandóan váltogatják a stratégiájukat mikor melyikhez van kedvük, úgyhogy náluk nincsenek ilyenek hogy állandó értékrend állandó álláspont. Csak az a fix hogy úgy kell lenni ahogy ők mondják, de ők mindig máshogy mondják. Ráadásul pl ha a párjuk nem akar ilyen extrákat, akkor ők akarni fogják, mindig azt amit a másik nem szívesen.
2024. jan. 2. 01:29
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez csak akkor mukodhet egeszsegesen ha 2 no es 1 ferfi van. Amikor ketto ferfi es 1 no van , ott mindig valakinek a verevel vegzodik a tortenet .
2024. jan. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!