Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy egy féltékenyebb típusú ember jó eséllyel sosem menne bele a párjával hármas szexbe?
Adott "A" személy, aki inkább monogám típus, kötődő, ragaszkodó a párjához, kicsit féltékeny is.
Ezzel szemben van "B", aki szintén nagyon szereti a párját és kötődik is hozzá nagyon erősen, de elmondása szerint nem feltétlenül hisz a hosszútávú monogámiában (elég csak a megcsalások magas számára gondolni). Ő ezt azzal próbálná feloldani, hogy időnként egy harmadik személyt is bevonnak a szexuális életükbe.
Feloldható ez az ellentét szerintetek? Vagy egy kicsit féltékenyebb típusú személy sosem érezné jól magát egy ilyen szituációban?
Mint látod, nem elsősorban a féltékenységen múlik, a legtöbben "elvből" nem mennének bele.
Én inkább féltékeny típus vagyok, de én sem hiszek az életre szóló monogámiában. A párommal szoktunk járni együtt kalandozni:) Néha egyedül is.
en nem vagyok alapbol feltekeny tipus, sot, szivesen kiprobaltam volna 3-asban ugy, hogy a felesegem +1 csaj aki a felesegemet kenyezteti, vagyok egymast, de tudom, hogy neki mennyire rosszul esne, ha a szeme elott en mast kenyeztetnek, es ezt en sem tudnam elviselni, igy nalunk ez mindket oldalrol ki van zarva.
alapvetoen teljesen elegedett vagyok vele az ágyban, ahogy fenn irtak tokeletesen kielegitjuk egymas igenyeit, igy nekunk _parkapcsolatban_ nem ferne bele 3. szemely.
ha egyedul lennek, akkor valszeg kiprobalnam kotottsegek nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!