Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny olyan sok ember?
Figyelt kérdés
Már hányingerem van ettől, rengeteg ember olyan kicsinyes és undorítóan be akarja korlátozni a saját párját és folyamatosan csak a hisztéria megy mindenen. Nem képesek sokan egy egészséges párkapcsolatot kialakítani.2021. szept. 5. 18:34
1/7 anonim válasza:
Mert valami baj van a fejükben 🤷🏼♂️
2/7 anonim válasza:
Mert tilosban járnak.
Mindig az a féltekeny akinek vaj van a füle mögött.
3/7 anonim válasza:
A párom kiverte a balhét mert segítettem egy csinos nőnek a tescoban levenni a polcról egy kartont. Mindene hisztizik, ha vezetek és szép lányok mennek mellettünk akkor azt nèzi hogy megnèze e őket. Totàl az agyamra ment. Kiderúlt hogy a baràtnőjével a margitszigetre járnak pasizni.
4/7 Barnabas333 válasza:
Én sosem voltam féltékeny, mert az ember nem magántulajdon. 44f
5/7 anonim válasza:
Sajnos van alapja, manapság mindenhonnan azt hallani, hogy ez kit csalt meg, az kit csalt meg, kivel flörtölt, kivel csetelt... Elképesztő fehér holló, ha valaki nem ilyen.
6/7 Ignis Subdialis válasza:
Önértékelési problémák miatt kételkednek abban, hogy értékesek, szerethetők lennének, amire egy látszólagos "megoldás", ha a párjuk zsákkal a fején él, hogy nehogy belezúgjon a legelső villanyoszlopba az utcán.
7/7 anonim válasza:
Mert önmagát gondolja a legszuperebbnek, a másik szerinte nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!