Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valakivel már az elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel már az elején nem alakul ki a kémia A későbbiekben ez megváltozhat?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy nagyon szimpatikus úriemberrel viszont nagyon nem érzem kettőnk között a kémiát és érdekelne hogy ez idővel javulhat e?

2023. dec. 7. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Változhat, de ha 5-7 (igazából neked kéne tudni, hogy kb. mennyi fér bele) találkozás után sincsen meg ez, akkor nem is valószínű, hogy kialakul.

Mi a barátnőmmel nagyon lassan haladtunk az ismerkedésünk elején és érezhető volt az, hogy ő még nem érzi azt a pluszt, de a vonzalom az megvolt és nagyon jól kijöttünk egymással. Eltelt egy kis idő és úgy belém szeretett, hogy soha nem gondolta volna, hogy ennyire szerelmes lesz.

Szerintem (de vannak, akik máshogy gondolkodnak) az, hogy nincsen még elsőre, csettintésre, filmbe illően a kémia, az nem jelenti azt, hogy később sem alakulhat ki belátható időn belül. Nem ismerem őt, de lehet, hogy az elején csak nagyon szorongó típus és még fel sem oldódott teljesen a társaságodban.

2023. dec. 7. 00:16
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem... a szívnek nem lehet diktálni, az vagy jön, vagy nem. Kvázi "rábeszélheted" magad egy kapcsolatra, de az igazi mély érzések nem lesznek meg. S ne csodálkozz rajta, ha utána gyorsan múlik - könnyen elveszik az ami igazából sosem volt meg.
2023. dec. 7. 01:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fura dolog ez, egyesek beleszeretni akarnak a másikba, mások meg kiszeretni akarnak belőle, megerőszakolják az érzelmeiket mert az eszük szerint így éri vagy nem éri meg.
2023. dec. 7. 02:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
igen valtozhat, de nem biztos hogy fog
2023. dec. 7. 04:50
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Igen változhat. Minél több, tágabb területet beszéljetek át az életben, lesz olyan pont, ami végre őt is érdekli majd és e mentén építkezzetek.
2023. dec. 7. 06:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudnod, hogyan működsz. Én úgy, hogy nem. Hiába "adok esélyt", találkozunk többször, mert amúgy egy csomó észérvet fel lehet hozni az illető mellett, ha nincs meg a kémia már elsőre, sosem lesz. Csak kínlódás, erőltetés, amire egyre kevésbé tudom rávenni magam. Az összes netes ismerkedésemnek ez a vége, fogalmam sincs, másoknak hogy sikerülhet, végtelenül elkeseredett vagyok már emiatt 🙁
2023. dec. 7. 06:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a másik véglet vagyok. Nekem idő kell, hogy kialakuljon a vonzalom. Eddig minden kapcsolatom előbb barátsággal indult. Volt, akivel egy éve ismertük már egymást, mikor egy beszélgetés során rájöttünk, hogy igazából mindketten többet érzünk, és érdemes lenne esélyt adni a dolognak. Ő lett a férjem.
2023. dec. 7. 06:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az előző barátnőmmel 1-2. randin szinte csak csönd volt. Azt hittem abszolút nincs kémia köztünk, aztán kiderült hogy nagyon erőteljesen van köztünk kémia, csupán izgultunk mindketten.
2023. dec. 7. 07:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kihívás, csak egy középkorú nő, hogy "ha addig élek is kifejlesztem eziránt a nő iránt a kémiám", szóval nagyon kiakadnék, ha velem "fejlesztési céllal" randizna valaki.
2023. dec. 7. 07:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A nő a szépségével és a genetikájával hívja fel magára a figyelmet az tény. A férfinél is számít a genetika, de a tanult tulajdonságokkal némileg lehet ezen változtatni, a nők akkor tudnak igazán vonzódni egy férfihez ha értékesnek és nehezen pótolhatónak tartják, legalábbis nekem az tapasztalatom.
2023. dec. 7. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!