Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi együtt, vagy külön főzünk? Ez minek számít?
Mindketten a konyhában vagyunk, én mosogatok, én veszem ki a hűtőből vagy a spájzból a dolgokat (picit arrébb van), én mosom meg és aprítom a hozzávalókat, és mosogatok el és pakolok el főzés után.
A feleségem úgy érzi, és azt hangoztatja, hogy teljesen egyedül főz, pedig szerintem nagyon nincs így, sőt, amiatt szokott rám kiabálni, hogy húzzak ki a konyhából, mert egyedül szeretne ilyenkor lenni.
Mi a jó megoldás?
Az nagy baj, hogy rád szokott kiabálni a feleséged.
Hagyd egyedül ilyenkor. De miért kiabál rád?
Egyrészt neki is igaza van,mert pl én sem szeretem,ha a párommal ketten főzünk egy ételt. Teljesen másképp készítünk el egy adott ételt,de a végén mégis közösen esszük meg. Viszont neked is igazad van abban,hogy sokszor több munkába,és időbe kerül hámozni,pucolni,felvágni,mosogatni,mint odarakni az ételt. Ilyen pl egy gulyás leves. Zöldség pucolás,krumpli hámozás,húst vágj fel,hagymát apríts,meg ki tudja még mi nincs. Utána már csak szinte ösdzekell dobálni,és főlagától. És még ott a sok mosogatni való is. Szóval én megértem,amit mondassz.
A helyedben ráhagynék.mindent,és akkor leesik neki,hogy egy étel elkészítése munkával jár,és időigényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!