Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasit keresek. Komolyan égnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasit keresek. Komolyan égnek áll a hajam. Ugye csak vicc?

Figyelt kérdés
komolyan megyek az utcán és csak ilyen RETRO JEANS menőcsávók jönnek velem szembe, a páva hajukkal.teste egyikneksincs , egytől egyig nyeszlet sikló.a hajvasalón kívül mást nem ismernek.FÉRFIAK(nem fiúk, FÉRFIAK) szerint elég dekoratív lány vagyok..és nem egy ilyen retro menőcsávó próbálkozott már..de hányingerem van tőlük..az a legborzasztóbb hogy szinte egytől egyig mind szexisten number one latin szeretőnek képzeli magát, aztán aztse tudja hovakell betenni a lompost. hova lett a hím egyedekből a féfiasság?
2010. okt. 21. 01:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
igen, mer sokan olyan kurv@ dagadtak vagytok :)
2010. okt. 24. 22:01
 22/29 A kérdező kommentje:
jajj istenem...itt most nemarról van szó hogy ki dagadt ki sovány..hanem , hogy a fiúk elkorcsosultak. akkor legyenek soványak oké. nelegyen férfias testük oké. DE AZ HOGY RÓZSASZÍNBE VILLOGNAK AZMÁR SOK.
2010. okt. 24. 22:55
 23/29 anonim ***** válasza:
ebben viszont egyet értek...előző
2010. okt. 25. 18:39
 24/29 anonim ***** válasza:
Attól még hoyg egy nőnek nagy a melle nem feltétlenül jócsaj
2011. jan. 30. 20:29
 25/29 anonim ***** válasza:
és ha rózsaszínben villognak:D van olyan ország ahol a fiúk pirosban a lányok kékben járnak, mert ott meg így módi én azt nem szeretem inkább ha egy pasi tehetetlen és minden második dologra azt válaszolja neeem tuudooom:P
2011. jan. 31. 13:46
 26/29 Matthew Shepherd válasza:

Kedves kérdező!

Én megértelek téged, hasonló cipőben járok csak én New York-eres Pláza bébiket :) Ilyenkor megkérdezem kiveszett a nőkből a nőiesség ? Akár még te is lehetsz a párom, de ezt félre téve nekem van egy szelektálási módszerem. 1-2 hét járás után megkérdezem ,hogy eltudná-e készíteni a kedvenc ételem : Szilvás Bukta ! - nem nehéz elkészíteni egyébként csak kell egy kis ismeret - Na eddig 2 lány felelt meg rajta a többi az olyan is volt amilyen egytől egyig ugyanaz a ribanc külsejű öres kislány maradt...

Te tudsz finom szilvás buktát készíteni ? :D

2011. okt. 25. 21:47
 27/29 anonim válasza:
Egy szilvás bukta elkészítése miatt eltűnt az összes nő aki nőiesnek gondolta magát. 1 éve áll a fórum xD
2012. júl. 6. 10:15
 28/29 anonim ***** válasza:
irj nyugodtan privibe én kedves leszek veled és szeretnélek
2012. aug. 20. 22:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Én pék-cukrász csaj vagyok készítsek neked finom szilvás buktát????:)
2012. aug. 23. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!