Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy ostoba vicc vagy komolyan gondolja? (lent. )
Sziasztok.Az a helyzet,hogy sajnos fiuk terén nagyon sok rossz tapasztalatom van:S,sajnos sokszor vertek át:(,ezért nehezemre esik megbizni akárkiben is.Most van egy fiu a báttyám haverja multkor volt itt elöször és találkoztunk én csak szimplán elsétáltam mellete köszöntem azt annyi..de végül ö bejelölt facebookon most msn en is beszélgetünk szinte minden nap,akar velem találkozni kettesben,és kérte hogy én is kezdjek el beszélni a báttyámmal 2 ről mert hogy a bátyám nagyon nem támogatja a dolgot.Most az a nagy kérdés,hogy vajon ismét ostoba liba vagyok és bedöltem neki(mert én nagyon megszerettem:S:()avagy komolyan gondolhatja e a dolgot?!
tudom,hogy ezt így ennyiből nehéz megmondani de kérlekszépen értelmes válaszokat adjatok:(Tényleg nem tudom mi legyen:S.
kor: 16 l@ny 20 fiú.
Miért ne akarná komolyan a dolgot?Elsőre sajnos ezt nem lehet tudni.Beszéld meg tesóddal,aztán a sráccal és lesz ami lesz. :)
18/L
háát ennyiből tényleg nem lehet rájönni
de erre csak úgy jöhetsz rá h beszélgetsz vele,és találkoztok is és vagy kialakul majd vmi köztetek vagy nem
de nemhinném h szivatna,a barátjának a tesóját,hidd el....csak szerintem már annyit csalódtál h bizalmatlan vagy és nem mersz bízni bennük
szvaó csak hajrá,szerintem tényleg akar vmit! :)
am bocsi, kérdezhetek vmit??nembiztos de lehet h ismerlek,nem vagy esetleg debreceni??
Hehe...én Debrecen mellett lakom!
Szerintem komolyan gondolja ezt a dolgot,de azért nem árt még ismerkedni vele...de te tudod.
18/L
Nem lehet, hogy a bátyád azért ellenzi a dolgot, mert tudja, hogy milyen a srác?
szerintem beszélj bátyáddal először
nemnem debreceni vagyok:).köszönöm a válaszokat,nem bátyám egyszerüen csak nem akarja h bármiféle kapcsolatom legyen a barátaival,még beszélö viszony sem:D:P
remélem tényleg komolyan gondolja mert öszintén kezdem megszeretni:S:(
hát remélem igazatok van:(
igen nehezemre esik megbízni a fiukban sajnos sok rossz tapasztalatom van sok ostoba vicc áldozata voltam:(eezért nagyon nehezen hiszem el h egy oylan írtó aranyos fiu mint ö aki még ennek tetejébe vicces és helyes is velem foglalkozik )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!