Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasit keresek. Komolyan égnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasit keresek. Komolyan égnek áll a hajam. Ugye csak vicc?

Figyelt kérdés
komolyan megyek az utcán és csak ilyen RETRO JEANS menőcsávók jönnek velem szembe, a páva hajukkal.teste egyikneksincs , egytől egyig nyeszlet sikló.a hajvasalón kívül mást nem ismernek.FÉRFIAK(nem fiúk, FÉRFIAK) szerint elég dekoratív lány vagyok..és nem egy ilyen retro menőcsávó próbálkozott már..de hányingerem van tőlük..az a legborzasztóbb hogy szinte egytől egyig mind szexisten number one latin szeretőnek képzeli magát, aztán aztse tudja hovakell betenni a lompost. hova lett a hím egyedekből a féfiasság?
2010. okt. 21. 01:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Háát most minden pali magára vette ezt ahogy elnézem, de egyébként én személy szerint nem szeretem a kigyúrt agy nélküli kopasz alakokat,de az se jó ha semmi izom nincs az emberen ez tény.Ettől függetlenül a jellem a legfontosabb és nem a külső,viszont a mai divat tényleg elviselhetetlen:S lassan több időt egy férfi tükör előtt mint egy nő:D
2010. okt. 21. 12:54
 12/29 anonim ***** válasza:
+tölt
2010. okt. 21. 12:54
 13/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, benned mennyi nőiesség van? :D A "hím egyedekből" éppen oda került a férfiasság, ahová belőletek, "nőstény egyedekből" a nőiesség. :) Ez ennyire egyszerű.
2010. okt. 21. 13:23
 14/29 anonim ***** válasza:

"Szóval azért azt hogy egy cementes zsákot is alig bírunk el ne magyarázzuk azzal hogy "nem akarok kigyúrt köcsög lenni" ..."

Benézted... 181 cm és 65 kiló vagyok.Az építkezésen 50 kilós zsákokat cipelek az emeletre és az egyetemen tanulok a munka mellett... Amúgy sosem tartottam sokra azokat akik azért járnak gyúrni, hogy "rajok" legyenek, a sportolók azok mások. De vicces, hogy minden lány kigyúrt alfahímet akar, közben meg nem néznek magukba, hogy egy férfi nem való hozzájuk. Túl infantilisek és gyerekesek a mai lányok. Nekem nem kellenének a nagy csöcsű felszínes plázacicák.

2010. okt. 21. 16:57
 15/29 A kérdező kommentje:
itt nem arra gondoltam , hogy legyen kigyúrt...a sikló test annyit jelent , hogy vasággyak együtt 40 kiló..én aztmondom egy férfinek azért legyen vastagabb a keze mint az enyém..nemkell kigyurnia magát, csak férfihoz hasonlítson..
2010. okt. 21. 19:08
 16/29 anonim ***** válasza:

Én a honvédségnél dolgozom, na itt még vannak igazi pasik!

Jó fejek, és a legtöbb még jól is néz ki! Nézz szét a laktanyák környékén! :))

2010. okt. 21. 19:26
 17/29 anonim ***** válasza:

".nemkell kigyurnia magát, csak férfihoz hasonlítson..

"

Jó, a nőknek meg legyen nagy melle, hogy nőhöz hasonlítson.

2010. okt. 22. 05:21
 18/29 A kérdező kommentje:
80 c mellem van:Dhát nem kicsi..
2010. okt. 22. 16:18
 19/29 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

80 c mellem van:Dhát nem kicsi.."

A mell közel sem minden. Még ha csak egy nő külsejét nézzük, akkor sem.

2010. okt. 23. 14:36
 20/29 A kérdező kommentje:
azt írta a válaszoló, hogy egy nőnek legyen nagy melle , hogy nőre hasonlítson..hát kikérem magamnak , hogy én nemvagyok lapos..:Dés több a nagymellű nő, mint a jótestű pasi..namindegy.
2010. okt. 24. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!