Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire normális a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális a párod társaságában?

Figyelt kérdés

Barátnőm még egyetemista, és néhány fontosabb buliba el szokott vinni engem is. Elég nagy a baráti köre, viszonylag összetartóak is, de engem úgy kezelnek, mintha idegen lennék. Nagy hangzavarban eltelik akár 15-20 perc is, hogy a barátnőm valaki mással beszélget, én meg csak ott állok, mint egy szobanövény. Ilyenkor sehogy nem tudnék becsatlakozni a beszélgetésbe, mert a nagy zajban egymás fülébe ordibálnak. De ha nincs nagy zaj, akkor is hasonló a helyzet. Amikor suliról, szaktársukról, tanárokról beszélgetnek, akkor esélyem sincs becsatlakozni. Már nem is akarok, a legtöbb rám sem néz, nem is köszön nekem. Annyira kellemetlen ez az egész, hogy már nem is fogok több ilyenre elmenni vele.

Kinek a "hibája" ez? Az enyém, barátnőmé vagy a barátaié? Valami miatt ellenszenves lennék nekik?

2023. dec. 2. 11:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
A fszom se szenvedne ilyen nővel. Te meg fosol hogy mi lenne veled nő nélkül. Gyerek vagy még.
2023. dec. 2. 15:53
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem normális. A nőd meg azért rángat el, hogy dicsekedhessen az eltartójával. Ha nem erről lenne szó, akkor max. megkérne, hogy gyere elé a buli végén és nem tenné kötelezővé a körbehordozásodat.
2023. dec. 2. 15:58
 23/25 anonim ***** válasza:
21%

17. Ó persze, te is gyk-s átlag pasi vagy, több diplomás, milliós fizetéssel, 15 milliós autóval, baromi jó külsővel! 😂😂😂

Jujjj, ide ennêl több kell, kicsit lódíts nagyobbat, írd azt hogy a Szilícium völgyben vagy project vezető mérnök évi 3 millió dolláros fizetéssel, Kaliforniában van egy 800nm2-es vityillód, Miamiban egy nyaralód Keywest-nél.

Luxus autók, sport autók, jacht. Aztán a gimis barátnőd a Havanna lakótelepről meg szopat, te meg teljesen depressziós és tanácstalan vagy, így kétségbe esésed miatt a gyk szuper intelligens és nagytudású, mindent és mindenkinél jobban tudó, minimum 4 pipás tanácsához fordultál. Persze 190 centi vagy, tornász testalkat, 180-as IQ-val, életmentő és állatbarát, elkötelezett feminista és már 20 fajt mentettél meg a kihalástól. Támogatod az afrikai árvákat, mellette 8 danos aikido nagymester vagy, aki 5 hangszeren játszik.

Sajnos még ez is csak a gyk-s átlag férfi felhozatal, szóval ennél azért picit többet...

2023. dec. 2. 16:06
 24/25 A kérdező kommentje:

Tényleg ennyire hihetetetlen, hogy szeretem, és nem akarom amiatt kidobni, mert negyedévente van egy ilyen eset, ha amúgy boldogok vagyunk és együtt tervezzük a jövőt?

"ezek max ilyen egyetemi haverok akik eltűnnek gondolom a diploma után"

Igen, 90% ilyen.

#23 Ennek mi értelme van? Mármint szerinted miért akarnék dicsekedni úgy, hogy azt se tudom te ki vagy, és ti sem tudjátok, hogy én ki vagyok?

2023. dec. 2. 23:28
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
#17: Ha ez igaz, akkor nem lehet hogy ilyen ki ha én nem stílusod van csak észre sem veszed?
2023. dec. 2. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!