Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális a párod társaságában?
Barátnőm még egyetemista, és néhány fontosabb buliba el szokott vinni engem is. Elég nagy a baráti köre, viszonylag összetartóak is, de engem úgy kezelnek, mintha idegen lennék. Nagy hangzavarban eltelik akár 15-20 perc is, hogy a barátnőm valaki mással beszélget, én meg csak ott állok, mint egy szobanövény. Ilyenkor sehogy nem tudnék becsatlakozni a beszélgetésbe, mert a nagy zajban egymás fülébe ordibálnak. De ha nincs nagy zaj, akkor is hasonló a helyzet. Amikor suliról, szaktársukról, tanárokról beszélgetnek, akkor esélyem sincs becsatlakozni. Már nem is akarok, a legtöbb rám sem néz, nem is köszön nekem. Annyira kellemetlen ez az egész, hogy már nem is fogok több ilyenre elmenni vele.
Kinek a "hibája" ez? Az enyém, barátnőmé vagy a barátaié? Valami miatt ellenszenves lennék nekik?
17. Ó persze, te is gyk-s átlag pasi vagy, több diplomás, milliós fizetéssel, 15 milliós autóval, baromi jó külsővel! 😂😂😂
Jujjj, ide ennêl több kell, kicsit lódíts nagyobbat, írd azt hogy a Szilícium völgyben vagy project vezető mérnök évi 3 millió dolláros fizetéssel, Kaliforniában van egy 800nm2-es vityillód, Miamiban egy nyaralód Keywest-nél.
Luxus autók, sport autók, jacht. Aztán a gimis barátnőd a Havanna lakótelepről meg szopat, te meg teljesen depressziós és tanácstalan vagy, így kétségbe esésed miatt a gyk szuper intelligens és nagytudású, mindent és mindenkinél jobban tudó, minimum 4 pipás tanácsához fordultál. Persze 190 centi vagy, tornász testalkat, 180-as IQ-val, életmentő és állatbarát, elkötelezett feminista és már 20 fajt mentettél meg a kihalástól. Támogatod az afrikai árvákat, mellette 8 danos aikido nagymester vagy, aki 5 hangszeren játszik.
Sajnos még ez is csak a gyk-s átlag férfi felhozatal, szóval ennél azért picit többet...
Tényleg ennyire hihetetetlen, hogy szeretem, és nem akarom amiatt kidobni, mert negyedévente van egy ilyen eset, ha amúgy boldogok vagyunk és együtt tervezzük a jövőt?
"ezek max ilyen egyetemi haverok akik eltűnnek gondolom a diploma után"
Igen, 90% ilyen.
#23 Ennek mi értelme van? Mármint szerinted miért akarnék dicsekedni úgy, hogy azt se tudom te ki vagy, és ti sem tudjátok, hogy én ki vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!