Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire normális a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális a párod társaságában?

Figyelt kérdés

Barátnőm még egyetemista, és néhány fontosabb buliba el szokott vinni engem is. Elég nagy a baráti köre, viszonylag összetartóak is, de engem úgy kezelnek, mintha idegen lennék. Nagy hangzavarban eltelik akár 15-20 perc is, hogy a barátnőm valaki mással beszélget, én meg csak ott állok, mint egy szobanövény. Ilyenkor sehogy nem tudnék becsatlakozni a beszélgetésbe, mert a nagy zajban egymás fülébe ordibálnak. De ha nincs nagy zaj, akkor is hasonló a helyzet. Amikor suliról, szaktársukról, tanárokról beszélgetnek, akkor esélyem sincs becsatlakozni. Már nem is akarok, a legtöbb rám sem néz, nem is köszön nekem. Annyira kellemetlen ez az egész, hogy már nem is fogok több ilyenre elmenni vele.

Kinek a "hibája" ez? Az enyém, barátnőmé vagy a barátaié? Valami miatt ellenszenves lennék nekik?

2023. dec. 2. 11:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ne dobjad, ha neked nem számít, hogy semminek néz akkor jól van. De lesznek új haverok, ismerősök akikkel ugyanezt elfogja játszani.
2023. dec. 2. 12:01
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

Felnőtt ember létedre nem tudod feltalálni magad? Tanárokról beszélnek, hallgasd te is és szúrj közbe olyanokat, hogy "tényleg?" "és ez titeket nem zavar?" "nekem is volt ilyen tanárom az egyetemen, mi ezt meg ezt csináltuk/ő ezt meg ezt csinálta" "próbáltátok azt, hogy.. ?" "Én azt csinálnám a helyetekben, hogy" "Úh, és mással is ilyen szemét, vagy csak veled?" "van, aki kedveli?" "meg kellene próbálni, hogy"

Te nem tudsz beszélgetni felnőtt ember létedre?

Ha meg untat valami dicsérd meg az egyik barátnője cuccát, vagy ha pasi kérdezd a telefonjáról, ha újabb, vagy hogy "hogy bírod ki ennyi nő közt?" meg ilyenek. Helyzetfüggő mi válik be. Kérhetsz is szívességet, információs, megkérdezed, hogy segíthetsz-e valamiben, de legelőször azt kellene, hogy felnőtt ember létedre érdeklődsz a barátnődet körülvevő emberek felől, és a helyzetéről(ha egyetemista).

De nem is muszáj, elég, ha megkérdezed, hogy "képzeld az előbb láttam valakit, valami borzalmas zsíros volt a haja és büdös volt, veletek jár egy szakra?" Vagy ha valami érdekeset látsz, hívd fel rá mások figyelmét, és akkor majd neked mesélik a sztorikat. Csak a szerencsétlenek biodíszletek, találd fel magad. Egyébként ja, nem szerelmes beléd, én mindig észrevettem, ha a szerencsétlen exem szenvedett és tekintettel voltam rá, bár igaz, hogy ettől az anyjának éreztem magam, mert más téren is pancser volt és kiöltve a gondoskodási ösztönt, egy idő után csak cseszegettem. Ha tök közömbös neki a helyzet, le se tojja a fejed, de ez nem változtat a tényen, hogy béna vagy. Változtass rajta, találd fel magad. Én nem kedvelem a gyerekem osztálytársainak szüleit(csak kb 2t), telefonozok, vagy bevadászom a szimpit, vagy elhúzok mosdóba, vagy jegyzetelek valami marhaságot, vagy érdeklődést színlelek, de utóbbit nem szívesen, mert az arcomról lejön, hogy nem kedvelem őket és csak színlelem. De ha iskolai gyerekemnek fontos dolgokról van szó, akkor valódi az érdeklődésem, te is képben lehetnél, milyen az egyetemi élete a barátnődnek, nem értem, miért nem érdekel.

2023. dec. 2. 12:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus eset amúgy. Mikor munkahelyi rendezvényre valaki hoz párt, ott is nehéz, mert nyilván a kollégák a munkáról beszélgetnek és egy kívülálló nem tud hozzászólni.

Barátnődnek kéne amúgy bedobni olyan semleges témákat, amibe te is be tudsz csatlakozni. Gondolom úgysem egész este a suliról beszélgetnének. Persze, ha zajos a hely, akkor esélytelen bármilyen normális kommunikáció.

2023. dec. 2. 12:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem az lenne a megoldás, hogy ilyenekre el sem megyek, de valamiért elrángat.."

Ne menj el.

Ha fontos neki, hogy megismerjétek egymást a barátaival, akkor inkább meséljen róluk, és 1-1 emberrel találkozzatok egyszerre.

2023. dec. 2. 12:10
 15/25 A kérdező kommentje:
Mint írtam, a legnagyobb baj az, hogy egy zenés helyen az egyik a másik fülébe ordítva kommunikál. Esélyem sincs becsatlakozni, ha azt se tudom miről beszélnek 20 percig. Meg az se segít, hogy a levegőnek nézés miatt hatalmas ellenszenv van bennem irántuk, ami ki is ül már az arcomra. Régen nem ilyen voltam, mégis ugyanígy kezeltek.
2023. dec. 2. 12:10
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

“Amikor suliról, szaktársukról, tanárokról beszélgetnek, akkor esélyem sincs becsatlakozni. Már nem is akarok, a legtöbb rám sem néz, nem is köszön nekem.”

Nem vagy szimpatikus, mert nem jársz egyetemre és bármit mondhatsz akkor is sajnos csak egy tanulatlan senki vagy a szemükben.

2023. dec. 2. 12:11
 17/25 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok, van két diplomám, egy felelősségteljes állásom br 2 millás fizetésért, egy budapesti lakásom, egy 15 milliós autóm, sportos vagyok, szerintem helyes is. Biztosan egy tanulatlan senkinek tartanak.. ezekről amúgy tudnak, mert azért szokott rólam mesélni.
2023. dec. 2. 12:17
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Mennyi a korkülönbség köztetek? Nem lehet, hogy az a baj?

”Régen nem ilyen voltam, mégis ugyanígy kezeltek.„

Nem lehet, hogy akkor benned is van a hiba?

(#16)

2023. dec. 2. 12:24
 19/25 A kérdező kommentje:
Én 28 ő 25
2023. dec. 2. 12:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges vele menned szerintem, ha ez a helyzet. Ha ezek olyan közeli barátok lennének és azt akarná, hogy jóban legyél velük, akkor nem csak ilyen hangos zenés bulikba rángatna el, hanem szervezne velük azon kívül is programokat, amiken részt veszel te is és tudtok normálisan beszélgetni. Nem írtad, hogy a bulin meg a Messengeren kívül van-e más program, pedig a barátaival eljár az ember máshova is, nyugodtabb körülmények között is találkozik, szóval ezek max ilyen egyetemi haverok akik eltűnnek gondolom a diploma után, vagy megmarad max 1-2, nem hiszem, hogy nagy erőfeszítéseket kellene tenned a megismerésükre.

Mondjuk én megkérdezném, kiket tart amúgy a legközelebbi barátainak és nem akarja-e áthívni őket egy otthoni laza estére, iszogattok, beszélgettek, a zene nem lesz túl hangos, ott jobban meg tudod ismerni őket.

2023. dec. 2. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!