Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés

A párom Franciaországban töltött egy hetet, mikor hazaért nagyon kívántam a csokit, kérdeztem többször is viccelődve, hogy nem-e lepett meg vele, mondta hogy nem hozott.

Ma pakoltam ki a táskáját, és találtam benne egy csokit, kiderült hogy az egyik régi lány ismerősének hozta, akivel nem mellesleg ha összefutnak valahol, utána napokig chatelnek. Nem lehet itthon kapni, és a lány így cukkolódva kérdezte, hogy nem vesz-e neki, ezért hozta. (Igen, beleolvastam az üzeneteibe, nem volt semmi durva, de azért mennek a giffek meg a viccelődes.)

2023. dec. 2. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

De miért szólt volna hogyha neki vette?

Te ha veszel ajándékot a barátodnak/barátnődnek nem adod oda te se a párodnak.

Azt írtad hogy nem olvastál olyan üzeneteket, hogy nem barátságról lenne szó köztük.

Ilyen esetben nem kéne kombinálni. Barátai lehetnek bárkinek, ellenkező neműek is.

2023. dec. 2. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

#8-assal értek egyet, minden szavával.

Először is ha már ott van és megveszi azt a csokit a másik csajnak, eszébe se jut a párja, hogy neki is vehetne valamit kedvességből.

A másik, ha a párom nagyon szeretne csokit enni, én meg tudok arról az egy darabról a táskában, akkor odaadnám neki és kész.

Itt nem a csoki a lényeg, hanem a viselkedés ami elég sokat megmutat.

2023. dec. 2. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Én nőként is alapvetően azokat lepem meg valami aprósággal,amikor külföldről jövök haza,akik jelentenek nekem valamit.

Szóval,a pasid viselkedése szerintem sokat elárul...

2023. dec. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!