Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem üvöltözik,toporzékol egyre többet érdemes segíteni vagy ez így nem mehet tovább?
Nehéz helyzetben van a férjem:szülők betegek, munkája is nagyon stresszes, tudom ,hogy nehéz hónapok vannak mögötte.
Igyekszem támogatni, sok minden elengedek a fülem mellett, de egyre többet veszekszünk apróságokon.
Rendszeresen üvöltözik, csapkodja az asztalt, toporzékol , egyszerűen ma már rá sem ismertem...Próbálok megértő társ lenni, de olyan helyzetekben is ,amikor úgy gondolom nekem van igazam, mindig nekem kell odamenni ,, bocsánatot kérni,, kiengesztelni stb..Kicsit nekem már sok ,hogy felnőtt 40 éves férfi toporzékol stb
Mi erre a megoldás?Szeretnék neki segíteni,de néha már nőként megalázó, ahogy velem viselkedik.
Jaj kérdező. Ez az újságos téma nevetséges. És kiábrándító. Menjen terápiára meg minden, amit a többiek írnak, persze. De őszintén, te együtt tudnál lenni ezzel az emberrel, ha megváltozik? Ezen gondolkozz el kérlek. Meg azon, hogy szerinte hülyeség elmenni ilyesmire.
Nekem az exem volt hasonló, ő csak kiabált velem. Azóta is megvisel a dolog.
Véletlenül nem fejezte be. Szóval nálunk abból lett nagy hiszti, hogy megkértem, hogy ne a koszos tepsiben süssöm, mert ráég a cucc és nem lehet leszedni. Nagyjából életében másodszor főzött akkor. És az ő feladata volt a mosogatás, pont ezért. Csávóka kiakadt, hogy miért nincs elmosva. Mondom nem tudom, hogy két hónapja miért nem mostad el, mindig kiraktam a pultra amikor mosogattál. Én voltam a hálátlan és hibás azért, mert ő nem mosott el edényt. Egy nyomorult tepsit. Ami egyébként egy tök drága teflonos tepsi, abba ne égesse bele a karácsonyi kaját a Valentin napi főzéskor 🤣🤣🤣
Hallod, szingli vagyok azóta, de annyival nyugodtabb az életem.
Adhatunk tanácsot,de mivel itt csak le vannak írva a dolgok,így rengeteg tényező feket folt a sztoriban. Például a hangnem. Szóval, ha esetleg nekiállt főzni, te meg esetleg flegmán kérdezted, akkor érthető, hogy ideges lett.
De szerintem az lenne a legjobb, ha munkahelyet váltana. Nekem is volt ilyen időszakom, szétvetett az ideg, állandóan dühöngtem mindenért. Otthon is csak lapátolták rám a sz*rt, aztán kaptam egy munkalehetőséget és lehiggadtam.
Sajnos ha az ember munkája is hulladék és a magánélete sincs rendben, akkor ez a végeredmény.
33/F
érzékeli az elvárást rajtad, ezért mondta, hogy nem értékeled itt a kulcsszó, hiába mondod, ha nem igy érzi valamiért.
mennyire tiszteled őt? ő mennyire tisztel téged? mennyire tisztelitek egymást? nem szavakban, itt másról van szó, úgy néz ki nem tudjátok egymást segiteni, vagyis nem hallgat rád, túl sok a teher rajta, dolgoznia kellene önmagán, és nem másnak átadni a frusztrációját, hogy oldja meg, töntre fogja tenni a kapcsolatotokat, mert igy veled sem úgy tud lenni ahogyan „normális” lenne, átmész ápolónőbe, pszichologusba, segitőbe, és elveszited önmagaddal a kapcsolatot, nem vagy az aki lenni tudnál, mert feladod önmagad azért, hogy más jobban legyen? elsüllyedhet a kapcsolat azon a szinten, hogy az egyik a másik megmentésével foglalkozik önmaga feláldozásával, ha érted.
Itt neked is váltani kell, mikor látod, hogy nem az elvárásaidnak megfelelően mennek a dolgok, láthatod, hogy nem a te szabályaidnak megfelelően él ahogyan te szeretnéd, eltudod-e képzelni most, hogy ő legyen a gyermekeid apja, a családfentartó a támasz a kőszikla? Ha nem akkor nincs több kérdés a kapcsolat felé, most éppen affelé halad az egész, hogy süllyed a hajó, és ha csak az egyik akaja a vizet lapátolni az édes kevés, ha a másik nem közremüködő…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!