Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem üvöltözik,toporzékol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem üvöltözik,toporzékol egyre többet érdemes segíteni vagy ez így nem mehet tovább?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben van a férjem:szülők betegek, munkája is nagyon stresszes, tudom ,hogy nehéz hónapok vannak mögötte.

Igyekszem támogatni, sok minden elengedek a fülem mellett, de egyre többet veszekszünk apróságokon.

Rendszeresen üvöltözik, csapkodja az asztalt, toporzékol , egyszerűen ma már rá sem ismertem...Próbálok megértő társ lenni, de olyan helyzetekben is ,amikor úgy gondolom nekem van igazam, mindig nekem kell odamenni ,, bocsánatot kérni,, kiengesztelni stb..Kicsit nekem már sok ,hogy felnőtt 40 éves férfi toporzékol stb

Mi erre a megoldás?Szeretnék neki segíteni,de néha már nőként megalázó, ahogy velem viselkedik.

2023. dec. 1. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon rosszul hangzik.

Osztom #10 (és mások) álláspontját: ultimátumot adni neki, hogy záros időn belül valami segítséget kérjen, vagy vége a kapcsolatnak.

Gyereketek van?

2023. dec. 2. 00:19
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk ez elég hülye beszólás. Kb mint mikor valaki biciklivel beleesik a tócsába fejjel, és megkérdezik elestél? Ő meg hogy, nem bm, szomjas voltam, iszok.

Szóval nem tudom olyan evidens hogy hazamész látod hogy főz, akkor nem tud bevásárolni. Lehet hogy kicsit rugalmatlan vagy.

De azért nem kellene üvöltöznie.

2023. dec. 2. 00:21
 13/25 A kérdező kommentje:
Nincsen gyerekünk
2023. dec. 2. 00:26
 14/25 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm már évekkel ezelőtt figyelmeztetett egy hétvégi összejövetel után, hogy szerinte indulatkezelési problémái vannak és jobb lenne ha elgondolkodnék, hogy jó e ez nekem(már nem emlékszem,de a akkor is a bográcsozásnál valami apróságon indulatos lett a párom, de akkor csak nevettem) aztán évekig egy -egy ilyen eset volt ritkán, de nem foglalkoztam vele, most már látom , hogy hiba volt, akkor kellett volna erről komolyan beszélni vele.
2023. dec. 2. 00:31
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

"Erről szó nem volt, értékeltem,csupán hazaérve megkérdeztem, hogy nem a vásárlás volt megbeszélve..És ilyen apróságokon akad ki ennyire"

Ha a hangnemed inkabb felkerdezo, tamado jellegu volt akkor ne caodalkozz ezen. Most cernak az idegei ha cseszteted nem segitesz neki semmit csak segitesz megutaltatni magadat es vege lesz hamar..

2023. dec. 2. 02:01
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Pszichológus. Sose késő elkezdeni az élet értelmével, önismerettel foglalkozni.
2023. dec. 2. 02:07
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Ha stresszes és fáradt, akkor egyszerűen nem vitatkozni vele, csak örülni ha együtt vagytok. Amíg ez az időszak nem múlik el, nem fog változni. Ne adj neki feladatot, ne kérd számon. Támogasd és ne vitatkozz. Ha nagyon sokáig nem változik a helyzet, akkor munkahelyváltás.
2023. dec. 2. 04:51
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
Ha gyerek nincs akkor kuka, semmi sincs ami osszekosson titeket
2023. dec. 2. 05:01
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

Szörnyű az ilyen történeteket olvasni, hogyan tesznek emberek tönkre egymást. Igen, jó javaslatok, amiket eddig írtak a többiek, de valóóban semmi sem fog ezen az emberen segíteni. Ha elhagynád, akkor kajtatna utánad, mert egyszerűen már bírtokol: bírtokol, mert tűrsz, elfogadod a dühöngéseit, bár egyre nehezebben teszed azt.

Logikai problémája van ennek a férfinak.

Esetleg érdemes lenne beszélni vele a dolgok következményeiről is: mit okoz szerinte másnak ez a fajta viselkedés? Mit tud tenni ebben a számára nehéz helyzetben? Miben szeretné, ha te segítedéd? Szerinte mivel tudná önmagát lenyugatni?

2023. dec. 2. 06:34
 20/25 anonim ***** válasza:
6%
Lehet, hogy neki volt igaza és már elege van, hogy folyton nem veszed figyelembe ha próbál házias lenni vagy őnálló kicsit meglepni téged anélkül, hogy neked szólna erről
2023. dec. 2. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!