Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért ilyen velem, miért nem akar belemenni a kapcsolatunk szüneteltetésébe?
Istenem, kifogás kifogás hátán.
Ha keveset taliztok úgyis akkor miért kérsz szünetet? Nevetséges érv.
Szakítsatok egymással, vagy akkor szakítson ő veled.
Ez is mekkora baromság már, hogy ő nem egyezik bele szünetbe de szakítani se szakít.
Hány évesek vagytok, 15?
Kedves utolsó, végtelen szeretettel mondom neked, örülök ha te jól megvagy a mínuszos önbecsüléseddel, de az ilyen emberek mint te a legkihasználhatóbbak és én a helyedben elgondolkoznék egy kis önfejlesztésen, mert a világ és az emberek nem így működnek.
Tudod, és ez a kérdezőnek is szól, végtelenül megalázó szituáció mikor valaki szünetet kér. Ilyenkor azt a látszatot kelted, hogy nem elég fontos Ő neked, hiszen ha az lenne és őszintén szeretnéd ez fel sem merülne benned, mert jól éreznéd magad. Nagyon gyermeki gondolkodásod van, én nem gondolnám hogy felnőtt ember vagy, tinik között trendi ez a szüneteltetősdi. Ha valakit ezzel megalázol és megtörsz benne valamit, mégpedig azt hogy ő hitt valamiben ami egyről a kettőre összetört, jogosan szeretné inkább eldobni magától mintsem szüneteltetni, ki várna még heteket a másik kétségbevonható válaszára ami már hóterőltetett alapjáraton, erőlködni meg a wc-n kell tudod... ha valami nem megy magától, nem könnyed és kellemes, azt megette a fene, ezt a barátod is tudja valószínűleg. Viszont ami könnyed és kellemes ahhoz nem kell szünet.
A szünet fa$zság.
Jogod van gondolkodni, de ahhoz nem szünet kell. Max nem találkoztok.
Nekem is volt olyan kapcsolatom, amiben volt több szakítás és újrakezdés.
De nem így kezeltük, hogy szünet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!