Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkényelmesedést vettél már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényelmesedést vettél már észre párodon?

Figyelt kérdés
Milyen jelekből?
2023. nov. 30. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod,hogy mik a jelei? ^^
2023. nov. 30. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Exeimen igen.

Tipik jel amikor az első hónapokban folyton írogat, aztán elkezd nem túl gyakran jelentkezni, majd eljut odaig, hogy eszébe se jutsz, meg se nézi, amit írsz, csak kb 12 óra múlva, de vissza nem ír, vagy csak nagyon keveset. Talik is egyre rövidebbek. Nem tesz semmit a kapcsolatba. Nem visz randizni, nem bókol, pedig az elején mindennap elmondta, hogy szép vagy. Az utcán már nem fogja a kezed. Nem óvatosan fogalmaz veszekedésnél, hanem ami épp az eszébe jut. Ha átmész hozzá, nincs szex, csak ül a gép előtt vagy telózik, nincs minőségi idő.

A legjobb, amikor kidobod és akkor sír és elkezd teperni, mint állat :D De nehogy visszafogadd, csak beetetés, utána újra ugyanolyan lenne.

2023. nov. 30. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Főleg együtt élő párok esetében
2023. nov. 30. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez valahol normális. Ha évek óta együtt együtt éltek, akkor a hétköznapokba bele fogtok kényelmesedni. Mert átlalánossá válik a másik jelenléte, már lazábban viselkedtek egymással. Az lenne a furcsa, ha folyamatosan izzana a levegő, és karót nyelve élnétek együtt. Persze, fontos foglalkozni egymással, érezteti a szerelmet, közös elfoglaltságokat keresni. De az én veleményem, hogy egy bizonyos szintű kényelmesedés normális.
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Exen igen, hamar.

Mostani páromnál 3,5 éve semmi elkényelmesedés :-)

6/7 A kérdező kommentje:
Persze az együttélésnél bizonyos szempontból elkerülhetetlen, de én a munka, h közösen teszünk h haladjunkért tesz mindenki ha kell erőn felül
2023. nov. 30. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én saját magamon vettem észre… nem akart már úgy a kedvemben járni, aztán felesleges erőfeszítésnek éreztem hogy én folyamatosan gürizek.
2023. nov. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!