Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen (kezdeti) figyelmeztető jelekből éreznéd úgy, hogy ki kéne lépni ebből a kapcsolatból?
Volt egy nagyon okoskodó barátnőm.
Full hülyeségeket állított kb mindenről, amiről beszélgettünk mintha értene a témához. De én bele voltam zúgva, és hónapokig nem tűnt fel. Csak örültem neki marhára, hogy wow de művelt barátnőm van!
A haverjaim meg miután szakítottunk, mesélték, h milyen ostobaságokat beszélt XD
Még mindig nem állítom, hogy az okoskodást felismerném az ismerkedési fázisban, de ha kapcsolatban felismerném mégegyszer ugyanezt, akkor mihamarabb elkezdenék erről vele beszélni (nem biztos, h azonnal kilépnék).
31/F
Semmit nem ismer be, minden a te hibád. A legnagyobb red flag, ebből soha semmi jó nem származhat se rövid és főleg nem hosszútávon. Csak végtelen mennyiségű toxicitás.
Drámázás, túlérzékenység és sértődés a legapróbb belelátott sz*rságokból is, passzív agresszióval társulva, hogy soha semmit ne lehessen normálisan megbeszélni. Ja és az öncélú hazugságok, még ha csak eleinte piti dolgokról is van szó. Pont arra elég hogy sose tudd hányadán álltok, és belezakkanj szép lassan. Főleg ha még élvezi is ezeket az alja játszmákat és hazugságokat.
Ez mind magában is intő jel, ha meg egybe van meg ez az ultimate pack, akkor menekülj, bármivel is próbál behúzni, de menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!