Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek, is rosszul esne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek, is rosszul esne ha a párotok nem köszönte fel a névnapotokon?

Figyelt kérdés

Nem ajándékra gondolok, csak szimplán egy :” Boldog névnapot Drágám”-ra.

Tudja, hogy ma van, de még se…:(

24L ( bocsi, ha kicsit “bagatell kérdés) csak engem nagyon bánt. 1,5 éve vagyunk együtt

Ő is 24(F)

2023. nov. 26. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem rosszul esne.
2023. nov. 26. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Nekem az esik rosszul, hogy mindent is ünnepel. Még a névnapot is. Amin igazából nincs mit ünnepelni.
2023. nov. 26. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Csak ha nen számít neki a sajátja se. És nem tart névnapokat.
2023. nov. 26. 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Jav. Akkor nem esne rosszul ha neki nem számítanak a névnapok a sajatja se
2023. nov. 26. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Igen, rosszul esne, de kb. mindenkinek. Nem az ajándék a lényeg, hanem hogy gondol rád.
2023. nov. 26. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem különösen érdekel.
2023. nov. 26. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem, a névnapot egy gagyi kamuünnepnek tartom, a sajátomat sem ünneplem és senki másét sem.

Viszont ha van olyan ünnep ami számomra fontos, ezt elmondom neki és utána is leszarja, egy "boldog X napot" se mond olyankor, az bizony rosszul esne.

2023. nov. 26. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, még annyi, hogy ha a párom azt mondja, hogy neki bizony fontos a névnap akkor állítanék emlékeztetőt és felköszönteném, nem nagy ügy. Szerencsére ahonnan származik meg ahol élünk nincs névnap, ez megkönnyíti a dolgomat :D
2023. nov. 26. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Én is kamuünnepnek tartom. Ünnepelni a napot amire a nevem esik a naptárban...WTF szintű ostobaság.
2023. nov. 26. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Őszintén, 3 komolyabb kapcsolatom volt, egyik sem tudta a névnapom. Ez nem a pasik erőssége, igazából szarnak rá, ha úgy tetszik. Nekik ez nem jelent annyit, mint neked. Jelenlegi páromnál ez szóba került, és kiderült, hogy a sajátját sem tudja. Olyan neve van, aminek többször van névnapja, ezért kérdzetem ra. Majd közölte, hogy nem tartja, aztán ennyi. Szülinap meg évforduló nálunk is van, de ilyen apróságok, hogy nőnap, névnap stb nem nagyon. Szóval ez nem mindenkinek egy lényeges dolog. Nektek kell letisztázni ezeket, hogy ne legyen bonyodalom.
2023. nov. 26. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!