Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírnátok ki ha a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírnátok ki ha a parotok hipochonder?

Figyelt kérdés

35 éves férfi, akinek a létező összes betegsége van.

Orvostól orvosig jár, fizet egy vagyont.

Kizárnak nála egy betegséget, majd 3 nap múlva újra érzi , és kezdődik elölről.

Hogy lehet ezt birni?

2023. nov. 26. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Illetve évekig bírtam, de aztán beadtam a válást. Nem akartam 40 évesen úgy élni, mint aki egy 80 éves haldokló felesége.

2023. nov. 26. 08:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért a mértékétől is függ. Mondjuk ha tényleg abból állna minden nap, hogy azon rugózik, hogy épp milyen egzotikus betegséget kaphatott el, az tényleg nehezen elviselhető. De enyhébb mértékben nem látok benne problémát.
2023. nov. 26. 08:56
 3/13 A kérdező kommentje:

1 honap alatt:

Reflux

Gyomorrák

Vastagbélrák

Hasnyálmirigyrák

Infarktus (3x)

2x volt ügyeleten is már.

Mivel az orvosok nem tudják hogy hipochonder igy most elküldték gyomortükrözésre.

Es ez megy minden nap.

2023. nov. 26. 09:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3# detto, mint az exem, vagyishát annyira nem is volt az exem, mert egy hónapig randiztunk, addig bírtam. Reménytelen, a hipochondria mentális betegség, ami az élet minden területére kihat, megértést, empátiát, figyelmet sem várhatsz, aki ilyen, az a saját világában él.
2023. nov. 26. 09:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Menekülnék. Amig nem találja ki, hogy tőlem kap el valamit.
2023. nov. 26. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta én is menekülnek ilyen pasastól.
2023. nov. 26. 09:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert nem tudnék együtt élni egy ilyen emberrel. Nagyon hamar kiölne belőlem minden érzelmet ez a viselkedés.
2023. nov. 26. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Szakemberhez kellene kuldeni , csak te meg nem mered megmondani neki!!

Gobdolom tele van stresszel valami miatt es be gyogyozott. Ez magatol nem fog megoldodni , foleg ha suta es nem veszi eszre magan.

2023. nov. 26. 14:31
 9/13 A kérdező kommentje:

Én is mondtam neki, ő is tudja.

Fog is menni, van idopontja

De addig is orjito ez.

Ma mar volt 2 infakrtusa es egy trombozisa :/

2023. nov. 26. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani hogy Ő hipochonder vagy tényleg beteg. Ugyanakkor sajnos tényleg van olyan betegség amiket évek nem találnak meg az orvosok, vagy akár évtizedekig. Természetesen lehet tényleg beteg és lehet hipochonder. Az a gond hogy ezt Neki kellene érezni. Természetesen itt nem tudom hogy Neki van igaza vagy Neked.
2023. dec. 20. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!