Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire igaz az a mondás, hogy a k*rvából lesz a legjobb feleség?
Figyelt kérdés
Egyáltalán régen igaz volt ez?2023. nov. 25. 07:40
11/15 anonim válasza:
Akkor hímrib*nc-rib*nc az illető és nem 30 partnerre gondolok (bár az se kevés szerintem) hanem jóval többre.
12/15 anonim válasza:
Én ismerek olyan "rib*ncot", aki azért feküd össze minden 2. Emberrel mert önbizalomhiányis volt. A pillanatnyi boldogságot kergette. Viszont amikor talált valakit a tiszteli, becsüli (egy önismereti út után) elkötelezte magát. Azóta már van gyereke csodás anya.
13/15 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, de azt is kétlem, hogy nagy általánosságban igaz lenne. Inkább csak hangzatosság, jóval kevesebb realitással.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ miért csinálja a nő azt amit. Pl ha önbizalomhiány vagy ilyesmi akkor biztos igaz lesz, de ha csak simán forró a vére biztos nem.
15/15 anonim válasza:
Régen sem volt igaz az összes nőre. Igen, vannak olyan emberek, akiknek ki kell élniük magukat, mielőtt lenyugszanak és megérnek egy hosszabb távú kapcsolatra - és akkor a tapasztaltság ált. egy plusz pozitívum szexuális téren. De akkor sem volt nyugodott le minden szabadosabb személyiség - van, akinek ez a vérében van, és amíg fizikailag bírja, addig "k...a" és ugyanúgy, a tapasztalatlan lány sem fog feltétlen megőrülni pár éven belül, hogy ki akarja élni magát mégis. Ez tipikusan olyan mondás, amit pár nőn látott tendencia miatt ráhúztak az egész nemre anno "az okosok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!