Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálja újabban sok nő meggyőzni az embereket, hogy ők lépten-nyomon mestermanipulátorokba futnak?
"Ki beszélt verésről? Nem csak veréssel lehet egy ember életét pokollá tenni..."
Rendszeresen megerőszakolni sem szerette a legtöbb férfi a feleségét, hacsak neked a szóbeli meggyőzés/piszkálás utáni szex annak számít.
Kedves Kérdező! A bántalmazás, manipuláció sokkal összetettebb és sokrétűbb dolog, mint az általad felvázolt verés és nemi erőszak. Ez a kettő, amit felhoztál, csak a bántalmazás legszélsőségesebb formái, ezen kívül még ezer és egyféle módon lehet embereket megnyomorítani. Egyébként pedig nemcsak férfi lehet bántalmazó, nők között is vannak ilyenek szép számmal.
A magam részéről viszont ezt a diskurzust itt be is fejeztem, mert láthatóan teljesen felesleges bármiféle módon megpróbálni szélesíteni a látókörödet, beragadtál a csúnya-rossz feministák perspektívába, ha neked ez így jó, akkor érezd magad továbbra is remekül ebben a valóságban.
„"Ki beszélt verésről? Nem csak veréssel lehet egy ember életét pokollá tenni..."
Rendszeresen megerőszakolni sem szerette a legtöbb férfi a feleségét, hacsak neked a szóbeli meggyőzés/piszkálás utáni szex annak számít.„
Kérdező már meg se haragudj de te egy ostoba fajankó vagy.
Miért kötöd össze megerőszakolással amit írt?
Egyáltalán mit jelent amit összehoztál?
Szóbeli meggyőzés, piszkálás = manipuláció pontosan a manipulátorok jellemző cselekedete! Rászedik az áldozatot bármire és igenis erőszakról beszélünk, mert a másik nem akarja, élvezi egyáltalán!!!
Milyen feminista nézetekről meséltél?
"Az meg a másik, hogy túl van tolva a feminizmus a kommentben szerintem, a legtöbb férfi régen sem élvezte rendszeresen verni a feleségét, esetleg az lehetett viszonylag gyakori(bb), hogy a feleség kapott egy pofont olyan dolog miatt, ami miatt ma csak le van ordítva/kiabálva a feje."
Még ma is kapnak a nők a férfiaktól, sőt fordítva is gyakori egyre inkább ugyanúgy, mint a szexualitás terén.
Normális ember, aki bír az idegeivel, nem vadállat az nem ordít a másikra hanem mindketten beszélgetnek egymással!
Nem tudom milyen körülmények között élsz, vagy mi által írsz baromságokat, de nem ártana fejleszteni önmagad.
"Ja, és a másik ami még eszembe jutott az az, hogy újabb kutatások alapján úgy tűnik, hogy viszonylag sok mentális probléma csak rosszabbá válik, ha nagy hangsúly van rá fektetve az ember életében, különösen kamaszkorban."
Mondjuk ez nagyon igaz. De azért arról ha valaki beteges figyelemhiányból mások negatív érzéseit is felhasználva próbál túlélni, jobb ha tud a társadalom. Nekem pl nagy megvilágosodás volt olvasni a szakirodalomban, hogy ilyenkor nekik bármilyen érzelem győzelemnek minősül, amit ki tudtak váltani a másikból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!