Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire házias a barátnőd?
Nem arról van szó hogy nekem leesik a gyűrű az ujjamról vagy én ne csinálnám meg.
De nálunk például abszolút nem érdekli van e főzve. Nekem úgymond az otthon melegéhez hozzá tartozik és igen ebben kicsit régimódi vagyok.
Mindent együtt csinálunk, vagy én csinálom többnyire, mert én érek rá hamarabb. Sokkal kevesebb ideje van egyetem meg meló mellett, mint nekem, engem támogatnak a szüleim, meg a szüleimtől kapott lakásban élünk, én nem szorulok rá, hogy minden szembejövő xar melót elfogadjak, ő meg nem akar tőlem függeni. Mindent igyekszünk felezni. Szerencsére több időnk van egymásra, amióta nálam lakik, mert legalább a lakbérre nem kell költenie, kicsit kevesebbet melózik suli mellett, kevésbé stresszes.
Nyilván nem fogom megvárni, hogy suli meg meló után hazajöjjön és főzzön nekem. Tudok én is főzni. Ha ő van otthon hamarabb, akkor megcsinálja szívesen, csak ez ritka, az én időbeosztásom jobb. Vagy mondom, együtt csináljuk, ha mind a ketten itthon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!