Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire házias a barátnőd?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó hogy nekem leesik a gyűrű az ujjamról vagy én ne csinálnám meg.
De nálunk például abszolút nem érdekli van e főzve. Nekem úgymond az otthon melegéhez hozzá tartozik és igen ebben kicsit régimódi vagyok.
2023. nov. 24. 16:36
1/15 anonim válasza:
Legyen közös program a főzés. Ha van aki előkészíteni segít és/vagy mosogatja közben a bepiszkolódott edényeket én máris sokkal szívesebben főzök.
2/15 anonim válasza:
Nekem is az otthon melegéhez hozzátartozik. Szóval főzz, hogy komfortosan érezzem magam.
A barátnőd
3/15 A kérdező kommentje:
1es kicsi a konyha és ha néha főz nem szereti ha más is ott van
2023. nov. 24. 16:46
4/15 anonim válasza:
Nagyon. Ezért nem csak bnő, hanem már feleség.
5/15 anonim válasza:
Pf...házias vagyok. Naponta főzök, meg az ingeket is szín szerint rakom be a szekrényébe. Mindent megcsinálok, miközben van egy 8 oras (igaz HO.) melóm. Mégsem értékel.. Mégsem tudok megfelelni neki. Akárhogy igyekszem. Szóval teljesen felesleges.
6/15 anonim válasza:
Ha már gyűrűt emlegetsz, az ő ujján van már? Vagy csak akkor vagy régimódi, ha a másik feladatáról van szó?
7/15 anonim válasza:
Semennyire. Ő költözött hozzám, minden házimunkát én csinálok. Főzni én imádok, ő meg ott tart, hogy mekkora kreativitás volt a lekváros kenyeret megbolondítani vajjal:D De én elfogadtam, hogy egy ilyen kis lázadó boszival hozott össze az élet.
Ha neked fontos ez, főzzél Te.
A házimunka az én barátnőmnek teher, nekem pl a főzés kikapcsolódás.
8/15 anonim válasza:
Ja meg az asszonynak hallgass a neve ugye? :D
te nem tudsz főzni?
9/15 anonim válasza:
Ha eltartod akkor jogos az elvárás. Amúgy meg főzz ha éhes vagy.
10/15 anonim válasza:
Az elején voltak döccenők, de önhibáján kívül, otthon ki volt nyalva a feneke. De sokat fejlodott, akart fejlődni. Igy mar el is mertem venni feleségül, most mar a felesegem, es kimondottan házias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!