Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy büdös a lehelete?

Figyelt kérdés
Amikor találkozunk, először minden jó, de elköszönésnél már nem jó vele csókolózni. Hülyeség lenne rágóval kínálgatni, mert alapból folyton rágózik.. Nem értem.
2009. jan. 3. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy maga is tudd a problémárol. Gyakran "cserél" rágott? Mert akkor ez a gyanú megalapozott. Mond meg neki egy kedvezö pillanatban, rossz lesz neki, és neked is, de meg kell szüntettni a problémát. Rossz leheletett okozhatnak, a rossz fogak, bizinyos belgyogyászati problémák is. Sok sikert kivánok neked.
2009. jan. 3. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Én barátomnál is ugyanez a helyzet. másfél éve vagyunk együtt és kb a 7-8. hónap környékén vettem észre, hogy mi a helyzet. Én úgy mondtam meg neki, hogy elmondtam h egyáltalán nem bántásból mondom meg ne is sértődjön meg, de kellemetlen a szájszaga. Kicsit szarul esett neki, meg megsértődött, de ráhagytam és a végén rájött, h tényleg igazam van. Akkor tett az ügy érdekében, de pár hét múlva elhanyagolta és ismét szóltam neki finoman. Addig rágtam a fülét ezzel amig ténylegesen nem tett az ügy érdekében. Nem tudom neki mitől lehet, de tényleg lehet egy rossz fog miatt vagy akár gyomor problémái is lehetnek, ahogy az előző válaszoló mondta. Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha már jóideje működik a kapcsolat akkor illene neki szólni.
2009. jan. 3. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért, mert dohányzik, adj neki szájfrissítő sprayt. Ha más az oka, azt ki kell vizsgáltatni. Kedvesen őszintén hangsúlyozva, hogy nem akarod bántani, de határozottan mondd meg neki, mi a probléma.
2009. jan. 3. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
az én barátnömnek is bödös a lehelete szája de megszoktam ,igaz kevesebbet csókolozunk , meg igy az orál szex sem meggy igy de hát most dobjam ???
2009. jan. 3. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:

megoldodatt a kérdésed

????

2009. jan. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!